Vi har tidligere vist klip og trailer til ‘Orphan’, som har premiere i USA 24. juli. Nu kommer filmen også til Danmark.

Opdatering: Filmen kommer alligevel ikke i de danske biografer…

***

De danske biografer er sat til at vise ‘Orphan’ d. 27. november 2009. Se de sidste nye klip fra filmen længere nede samt en trailer.

Det tragiske tab af deres ufødte barn har knust Kate og John, hvilket tærer på deres ægteskab og Kates skrøbelige psyke, da hun er plaget af mareridt og andre ting fra hendes fortid. De kæmper dog for at genvinde et normalt liv, så parret beslutter sig for at adoptere et andet barn. På et lokalt børnehjem drages både John og Kate til en ung pige ved navn Esther. Men så snart de byder Esther velkommen i deres hjem, begynder en foruroligende række begivenheder at udfolde sig, hvilket får Kate til at tro, at der er noget galt med Esther – denne tilsyneladende engleblide lille pige er ikke, hvad hun lader til at være. Bekymret for hendes families sikkerhed, forsøger Kate at få John og andre til at se forbi Esther’s søde facade. Men hendes advarsler bliver ignoreret, indtil det måske er for sent … for alle.

Trailer: http://www.apple.com/trailers/wb/orphan/
Officielt website: http://orphan-movie.warnerbros.com/

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg