Siden ‘Haute Tension’ har verden fået øjnene op for franske gysere. Den næste vi venter spændt på er ‘La Horde’, som er en zombie-gyser produceret af Xavier Gens (‘Frontier(s)’).

Filmen følger en dødskamp mellem gangstere, betjente og zombier.

Nord for Paris. Fire korrupte betjente vil hævne mordet på en af deres egne begået af en gruppe hensynsløse gangstere, så de tager ud til en bygning kendt som gangersterbossens skjulested. Betjentene bliver dog fanget, og da de er lige ved at blive henrettet, sker det utænkelige: horder af blodtørstige, kannibalistiske væsner invaderer bygningen og angriber alle. Uventede alliancer finder sted på kryds og tværs, da deres liv nu er truet.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.