Før den officielle trailer overhovedet har ramt biograferne, har Shocktillyoudrop.com fået lov at vise den blodige version.

Instruktøren Karyn Kusama, manuskriptforfatteren Diablo Cody og producenten Jason Reitman forklarer hvorfor:

“Fox er ved at sætte en trailer af ‘Jennifer’s Body’ foran ‘Bruno’ denne kommende fredag. Alletiders, ikk? Eneste problem er, at det ikke er vores trailer. Det er sådan et “straight horror” preview, og mens vi er sikre på, at det vil appellere til mange af jer, ønskede vi at sikre, at I fik vores version at se… Lad os kalde det et “filmmaker’s cut”. Vi mener, at denne version viser humoren og gyset fra horror film, vi voksede op med – en slags nostalgi fra dengang horror film var sjove. Vi kan ikke vente med at vise dig hele filmen … I mellemtiden får du her “red band” traileren, vi ønskede vores fans skulle se.”

– Karyn, Diablo, og Jason

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg