En IT prequel-serie? Ja, det bliver måske en realitet, da HBO Max har sat gang i udviklingen af Welcome to Derry. Læs mere om serien her!

Welcome to Derry er (indtil videre) navnet på en IT prequel-serie, som HBO Max pønser på at få lavet. Det bliver en såkaldt prequel, da serien vil begynde i 1960’erne og dækker tiden op til IT del 1, som er filmen fra 2017. 

Det er jo ikke første gang, at IT bliver lavet som serie, da den i 1990 blev filmatiseret som miniserie i 2 dele. Men denne gang kommer historien i serien blandt andet til at handle om, hvordan dræberklovnen Pennywise bliver til.

Så det er helt nyt materiale, der skal udvikles.

Læs mere om gyserserien nedenfor.

Nogle af de samme folk bag IT-filmene

Folkene bag IT del 1 og IT del 2, søskendeparret Andy Muschietti & Barbara Muschietti, er også ombord som producere på serien. Andy Muschietti kommer ligeledes til at instrueret pilotafsnittet, hvis de vælger at gå videre med projektet. Det var ham, der intruerede IT-filmene.

Lige pt. har serien heller ikke fået officielt grønt lys fra HBO Max. Det vil sige, at de lægger nogle penge for at få produceret fx et manuskript, som de så vurderer potentialet af.

Welcome to Derry er første skud på en adaption, der bevæger sig udenfor Stephen Kings moppedreng af en bog.

Det vides endnu ikke, hvem der eventuelt skal medvirke i serien, da den er i sin spæde begyndelse.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.