Det store hit i USA i øjeblikket er 3D film – og efterhånden også i gyser-genren. Men nu har UK også besluttet sig for at kaste sig ud i det med ‘Elfie Hopkins And The Gammons’.

Bag filmen står Vertigo Films, og Ryan Andrews, som har skrevet manuskriptet med Riyad Barmania, skal også instruere. Size 9’s Michael Wiggs og Steve Matthews er producere, og inspilningerne, der foregår i Wales, vil starte til vinter.

‘Donkey Punch’s Jaime Winstone, datter af skuespilleren Ray Winstone (en af Size 9’s stiftende partnere) skal spille teenageren Elfie Hopkins – en “wannabe detektiv”, hvis undersøgelser er begrænset til irriterende beboere i landsbyen, hvor hun bor, indtil den karismatiske, men mistænkelige familien Gammons kommer til byen.

Filmen beskrives som en “skæv horror film med en blanding af tegneserie-karakterer, britisk popkultur og fantasy i en anderledes verden”.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.