Panvision udsender ‘REC 2’ på både DVD og Blu-ray 5. oktober 2010. Filmen blevet vist herhjemme i biografen i forbindelse med CPH PIX, men nu kan vi altså også få uhyggen hjem i de danske stuer.

I ‘[REC]’ fulgte vi et filmhold i Barcelona, der på grund af en ukendt epidemi ender indespærret i et lejlighedskompleks fyldt med levende døde. ‘[REC] 2’ fortsætter hvor første film sluttede, idet vi følger det SWAT-team, der blev sendt ind i huset for at finde frem til en modgift. Kun én enkelt ved dog, hvad epidemien reelt er.

Filmen er endnu en gang instrueret af Jaume Balagueró & Paco Plaza, og de medvirkende er bl.a. Manuela Velasco, Ferran Terraza, Pablo Rosso, Javier Botet m.fl.

Læs vores anmeldelse af [REC] 2 her

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg