Battle at Big Rock er en officiel Jurassic World kortfilm, der blev vist på FX i USA i går. Du kan se den 8 minutter lange kortfilm lige her!

Battle at Big Rock er instrueret af Colin Treverrow, der også lavede Jurassic World og skal lave den kommende Jurassic World 3. Kortfilmen foregår 1 år efter begivenhederne i Jurassic World: Fallen Kingdom

I kortfilmen tager en familie på campingtur i Big Rock National Park, og her møder de to dinosaurer – en Nasutoceratops og en Allosaurus.

André Holland (Castle Rock), Natalie Martinez (fra Netflix-serien The I-Land), Melody Hurd og Pierson Salvador medvirker i Battle at Big Rock, der er skrevet af instruktør Colin Trevorrow i samarbejde med Emily Carmichael.

Se den 8-minutter lange kortfilm nedenfor – den lægger op til Jurassic World 3, der får biografpremiere den 11. juni 2021.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg