Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i marts 2023? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i marts 2023.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i marts 2023 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Hvad tid kommer nye titler på Netflix?

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Blade Runner 2049 (2017)

Premiere den 1. marts 2023

Indholdet i en skjult grav tiltrækker sig opmærksomheden fra en industrimagnat og sender Officer K, en blade runner fra LAPD, ud for at finde en forsvunden helt.

Læs vores BLADE RUNNER 2049 anmeldelse >

Paradise Highway (2022)

Premiere den 1. marts 2023

For at redde sin indsatte brors liv må en modstræbende lastbilchauffør også beskytte en teenagepige og flygte med FBI i hælene.

Monique Olivier: Medskyldig i ondskab – dokumentar (2023)

Premiere den 2. marts 2023

I årene 1987 til 2003 cementerede Michel Fourniret sit ry som Frankrigs mest berygtede morder. Men hans kone var en gåde – var hun en brik i hans spil eller medspiller?

Læs vores MONIQUE OLIVIER anmeldelse >

I guds navn – Et helligt bedrag / In the Name of God: A Holy Betrayal – dokumentarserie (2023)

Premiere den 3. marts 2023

Denne dokuserie undersøger de uhyggelige sande historier om fire koreanske ledere, der hævder at være profeter, og blotlægger den mørke side af blind tro.

Læs vores engelske IN THE NAME OF GOD anmeldelse >

MH370: Flyet, der forsvandt – dokumentar (2023)

Premiere den 8. marts 2023

I 2014 forsvinder et fly med 239 passagerer ombord fra radarsystemet. Denne dokumentarserie dykker ned i et af de største mysterier i vor tid: Flight MH370.

Læs vores MH370 anmeldelse >

DU / You: Sæson 4 – del 2 (2023)

Premiere den 9. marts 2023

Joe starter på ny i London og lover at begrave fortiden og være sit bedste jeg. Men på den ujævne vej til forløsning begynder en ny besættelse at tage fat.

Læs vores YOU / DU S4 del 2 anmeldelse >

Luther: The Fallen Sun (2023)

Premiere den 10. marts 2023

Den geniale men vanærede detektiv John Luther hjemsøges af et uopklaret mord og bryder ud af fængslet for at fange en sadistisk seriemorder.

Læs vores LUTHER: THE FALLEN SUN anmeldelse >

The Glory: Del 2 (2023)

Premiere den 10. marts 2023

Flere år efter at have gennemlevet frygtelige overgreb i gymnasiet iværksætter en ung kvinde et hævntogt for at få de skyldige til at betale for deres forbrydelser.

Shadow and Bone: Sæson 2 (2023)

Premiere den 16. marts 2023

Mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

Noise (2023)

Premiere den 17. marts 2023

Efter at have flyttet sin familie ind i sit barndomshjem efterforsker en mand en fabriksulykke med forbindelser til hans far og afslører mørke familiehemmeligheder.

Læs vores engelske NOISE anmeldelse >

Skygernes konge / In His Shadow (2023)

Premiere den 17. marts 2023

Efter deres fars død ender to halvbrødre på hver deres side af en eskalerende konflikt med tragiske konsekvenser.

Waco: American Apocalypse – dokumentarserie (2023)

Premiere den 22. marts 2023

Denne dokumentarserie inkluderer aldrig før set materiale fra den berygtede 51 dage lange kamp mellem føderale agenter og en svært bevæbnet religiøs gruppe i 1993.

Læs vores engelske WACO anmeldelse >

Lauchhammer: Mord i Lausitz – Miniserie (2022)

Premiere den 22. marts 2023

Maik Briegand rejser tilbage til sin hjemby for at efterforske et brutalt mord, der bringer både lig, spor og hans egne gamle traumer frem i lyset.

Læs vores LAUCHHAMMER anmeldelse >

The Night Agent: Sæson 1 (2023)

Premiere den 23. marts 2023

En årvågen FBI-agent besvarer et opkald på en nødlinje, som placerer ham midt i en dødelig konspiration, der involverer en muldvarp i Det Hvide Hus.

Læs vores THE NIGHT AGENT anmeldelse >

Furies (2023)

Premiere den 23. marts 2023

I denne forløber til Furie går tre vrede selvtægtsfolk sammen om at bekæmpe et grumt forbrydersyndikat, der styrer det hårde gadeliv i 1990’ernes Saigon.

Læs vores FURIES anmeldelse >

Who Were We Running From? Sæson 1 (2023)

Premiere den 24. marts 2023

En mor med en mystisk fortid må leve som flygtning uden navn. Sammen med sin datter tager hun fra hotel til hotel, og alle omkring dem bliver opfattet som en trussel.

Læs vores engelske anmeldelse >

The Unholy (2021)

Premiere den 25. marts 2023

En teenager udvikler en evne til at helbrede andre og tilskriver det Jomfru Maria. Men det er tydeligt, at, hvad end der står bag, er det alt andet end guddommeligt.

Unseen: Sæson 1 (2023)

Premiere den 29. marts 2023

En rengøringsassistent søger desperat efter sin mand, da et frygtet kriminelt syndikat opgraver tidligere tragedier og i sidste ende driver hende til vold.

Læs vores engelske UNSEEN anmeldelse >

Copycat Killer (2023)

Premiere den 31. marts 2023

Da en bølge af grusomme mord kaster en by ud i kaos, må en ihærdig anklager forberede sig på et kat-og-mus-spil mod en farlig manipulator.

Læs vores COPYCAT KILLER anmeldelse >

Kill Boksoon (2023)

Premiere den 31. marts 2023

På jobbet er hun anerkendt lejemorder. Derhjemme er hun enlig mor til en teenagedatter. Mord? Det er nemt. At være forælder er det svære.

Læs vores KILL BOKSOON anmeldelse >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg