Mangler du et godt resumé (også kaldet et “recap”) af DARK sæson 1 og 2, før du giver dig i kast med sæson 3 på Netflix? Så er du kommet til rette sted. Se en 10-minutters video med de vigtigste plot-detaljer her!

Du skal da lige se et DARK resumé af sæson 1 og sæson 2, ikk? Et godt resumé er faktisk altid en god idé, inden man starter med en ny sæson af en serie. Mange af os følger trods alt med i ret mange forskellige serier, så det skader ikke at få opfrisket hukommelsen.

Hvis du gerne vil være helt klar til at se sæson 3 af DARK, når den rammer Netflix lørdag den 27. juni 2020 kl. 9, så kan vi anbefale, at du lige ser dette officielle resumé (eller recap, om du vil) af de to forrige sæsoner.

Se det 10 minutter lange DARK resumé (recap) i videoen herunder

Når du har set denne video, er du klædt godt på til at kaste dig ud i sæson 3.

Alternativt har IMDb også lavet et video-recap på 12 minutter, der er lidt mere kækt. Det kan du ligeledes se herunder.

“Slutningen er begyndelsen, og begyndelsen er slutningen!”

Det er lidt vemodigt at skulle sige farvel til en serie som DARK. Det er ganske enkelt noget af det mest fantastiske på Netflix. Det siger også ret meget, at denne tyske sci-fi serie er blevet et internationalt kult-fænomen. Der findes eksempelvis ekstremt mange mennesker, der har dedikeret uhyggeligt meget tid til at lure de forskellige plotudviklinger.

Til gengæld er der virkelig ikke mange, der rammer plet med særligt meget i diverse debatforaer.

Alle de endegyldige svar vil du selv kunne opleve i den tredie og sidste sæson af DARK. Måske har du gættet (eller luret) en del af de væsentligste twists allerede? Det finder du snart ud af.

Du kan naturligvis også læse vores spoilerfrie anmeldelse af DARK sæson 3 allerede nu, hvis du skulle være nysgerrig – bare klik her og læs!

Starten af sidste sæson i trilogien er lidt voldsom (eller rettere, den er meget informationstung) at komme igennem. Til gengæld er sidste halvdel af seriens afsluttende sæson bestemt et værdigt og flot farvel til det skønne tyske sci-fi univers.

Glæd dig… og hold dig skarp, mens du ser afslutningen på DARK.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.