Oscar-vinderen Charlize Theron skal spille hovedrollen i genindspilningen af den syd-koreanske film ‘Sympathy for Lady Vengeance’. Originalen var en del af en trilogi lavet af Park Chan-wook, og bestod af ‘Sympathy for Mr. Vengeance’ (2002), ‘Oldboy’ (2003) og ‘Sympathy for Lady Vengeance’ (2005). Udover at medvirke i filmen er Charlize Theron også med-producer.

‘Sympathy for Lady Vengeance’ handler om en kvinde, der sidder 13 år i fængsel for noget, hun ikke har gjort. Men hun bruger tiden på at udtænke den ultimative hævn, mens hun sidder bag tremmer.

‘Oldboy’ er ligeledes i gang med at blive genindspillet af Spike Lee med James Brolin og Elizabeth Olsen i hovedrollerne, men de to laves ikke som sammenhængende film.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg