Læsetid ca. < 1 minut
Det er naturligvis ret imponerende, men når en serie får højere seertal for hvert afsnit der vises, så skal det jo også belønnes. Herhjemme har TV 2 købt serien, som umidelbart vil blive vist til efteråret, men der er endnu ikke sat nogen dato. Har man Canal+, så kan man dog se frem til at se anden sæson kun kort tid efter amerikanerne, da de har premiere på anden sæson allerede her i august/september.
Vi har selv købt første sæson på DVD, og takket værre det noget skuffende danske sommervejr, er vi kommet godt i gang med den allerede. Og vi er hooked! Den verden som er opbygget er konsekvent, imponerende og det faktum, at den foregår i sydstaterne, skinner igennem via “southern hospitality”, som giver alle karakterne en vis charme eller komik, som løfter hele historien.
Når serien får premiere på TV 2 skal vi nok være klar med en anmeldelse – dog uden spoilere, eller med tydelig spoiler advarsel. Skulle du være lige så utålmodig som os, så kan du naturligvis også bare købe serien på DVD.
Kilde: Bloody Disgusting