Det er naturligvis ret imponerende, men når en serie får højere seertal for hvert afsnit der vises, så skal det jo også belønnes. Herhjemme har TV 2 købt serien, som umidelbart vil blive vist til efteråret, men der er endnu ikke sat nogen dato. Har man Canal+, så kan man dog se frem til at se anden sæson kun kort tid efter amerikanerne, da de har premiere på anden sæson allerede her i august/september.
Vi har selv købt første sæson på DVD, og takket værre det noget skuffende danske sommervejr, er vi kommet godt i gang med den allerede. Og vi er hooked! Den verden som er opbygget er konsekvent, imponerende og det faktum, at den foregår i sydstaterne, skinner igennem via “southern hospitality”, som giver alle karakterne en vis charme eller komik, som løfter hele historien.
Når serien får premiere på TV 2 skal vi nok være klar med en anmeldelse – dog uden spoilere, eller med tydelig spoiler advarsel. Skulle du være lige så utålmodig som os, så kan du naturligvis også bare købe serien på DVD.
Kilde: Bloody Disgusting

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.