Ifølge Variety – som jo leverer alskens gode nyheder for tiden – bliver ‘The Strain’ nu filmatiseret til en TV-serie.

Selve idéen til bogen opstod da også i form af et såkaldt pitch til en TV-serie, som Fox skulle lave, men de sprang dog fra igen, da Guillermo videreudviklede plottet.

Fox havde formentlig regnet med et nyt hit i stil med ‘Buffy – The Vampire Slayer’, men Guillermo’s vision blev hurtigt mere mørk og omhandlede en vampyr-pandemi, hvor karaktererne og historierne havde mere dybde end det lidt mere letbenede Fox forventede. Da de ikke kunne blive enige om den videre udvikling, gik Guillermo sammen med Chuck Hogan, og ‘The Strain’ som vampyr-trilogi i bogform var født.

At det så alligevel bliver en TV-serie, er takket være interesse fra Grady Twins Productions, som er et produktionsselskab startet af Marti Noxon og Dawn Parouse Olmstead. Førstnævnte har tidligere arbejdet som manuskriptforfatter og var en af hovedproducerne bag ‘Buffy – The Vampire Slayer’. Ifølge planerne, som dog endnu ikke er officielt bekræftet, skulle serien deles op i tre sæsoner – én for hver bog – og første sæson skulle starte umiddelbart efter anden bog i trilogien er udkommet.

Så nu lader det alligevel til, at vi får en Guillermo TV-serie, som altså bliver baseret på netop de bøger, der har oprindelse som TV-serie plot. Dét må da være “the circle of [horror] life” i sin ypperste form.

Om forfatteren

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.