*** Den endelige trailer nu landet – se den her. ***

Jeg har længe glædet mig til at høre nyt om Peter Jackson’s ‘The Lovely Bones’, og nu er der så kommet en teaser.

Entertainment Tonight har i aften amerikansk tid premiere på traileren til ‘The Lovely Bones’ – i mellemtiden kan du se en 30 sekunders teaser længere nede.

I filmen medvirker bl.a. Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon og Stanley Tucci, og pt. er den sat til at få premiere i Danmark d. 12. marts 2010.

Susie Salmon bliver myrdet, men kan alligevel følge med i sin families liv på jorden. Derfor kan hun også se hvilket utroligt savn hun efterlader. Samtidig kan hun også følge med i, hvordan hendes morder sletter sine spor og gør klar til at myrde igen. Noget må Susie gøre, men hvad og hvordan er straks mere uklart.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg