Larry Fessenden, som faktisk både er skuespiller, producer og instruktør, har efter sigende også skrevet manuskriptet sammen med Guillermo Del Toro. Larry har tidligere været involveret i low-budget gysere såsom ‘The Roost’, ‘The House of the Devil’, ‘Wendigo’, ‘The Last Winter’ og ‘I Sell the Dead’. 

Lige nu er studiet på jagt efter en hovedrolleindehaver til filmen.

Så længe Guillermo er med bagved kulisserne, så har vi stor tiltro til projektet, selvom vi mener, at den originale bliver svær at slå!

Kilde: The Hollywood Reporter

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.