Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i januar 2019.

Listen over film og serier på Netflix i januar 2019 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i januar 2019, og titlerne kan blive forsinket.

Resident Evil: The Final Chapter

Premiere 1. januar 2019
Alice kæmper for at komme til Racoon City for at få fat i en vigtig antivirus, men Dr. Isaacs, Umbrella Corp. og horder af voldelige zombier står i vejen.

MURDER PARTY (2007)

Premiere 1. januar 2019
En ensom mand tager til en tilfældig halloweenfest, men finder ud af, at de skumle kunststuderende, der holder festen, har planer om at dræbe ham for at få legatpenge.

YOU GET ME (2017)

Premiere 1. januar 2019
Efter et engangsknald bliver Holly sygeligt besat af Tyler og skifter skole til hans high school, hvor hun desperat forsøger at holde liv i deres “romance”.

DISMISSED (2017)

Premiere 3. januar 2019
En intelligent, men intens topstuderende traumatiserer sin lærer og mentor, da han ikke får den karakter, han mener, han fortjener.

Læs vores anmeldelse af Dismissed >

LIFE (2017)

Premiere 10. januar 2019
Seks besætningsmedlemmer på den internationale rumstation [ISS] er på nippet til at gøre en af de vigtigste opdagelser i menneskets historie; Det første bevis på liv i det ydre rum. Mere specifikt, liv på Mars. Da besætningen går i gang med yderligere tests og undersøgelser, får deres metoder hurtigt konsekvenser. Den nye livsform viser sig nemlig at være langt mere intelligent end først antaget.

Læs vores anmeldelse af LIFE >

The Hills Have Eyes II (2007)

Premiere 15. januar 2019
På deres sidste ørkentræning kæmper tre rekrutter fra Nationalgarden mod en hær af kannibalistiske og morderiske mutanter.

Abducted in Plain Sight (2017)

Premiere 15. januar 2019
I denne true crime-dokumentar bliver en familie offer for en manipulerende nabo, som bortfører deres datter – to gange.

Læs vores anmeldelse af Abducted in Plain Sight >

IO (2019)

Premiere 18. januar 2019
Som en af de sidste overlevende på Jorden forsøger en teenager at helbrede sin forgiftede planet, før den sidste afgang til en fjern rumkoloni efterlader hende.

PSYCHO (1998)

Premiere 18. januar 2019
Marion Crane er en kriminel på flugt. Hun checker ind på et motel, som ejes af Norman Bates. Da hun forsvinder, ankommer både hendes søster og en privatdetektiv for at lede efter hende. Instruktør Gus Van Sant har genoplivet terroren i genindspilningen af Hitchcocks mest kendte gyser.

Star Trek: Discovery – Sæson 2

Premiere 18. januar 2019
Efter et århundredes stilhed udbryder der krig mellem Føderationen og Klingon-imperiet med en vanæret Starfleet-officer i midten af konflikten.

Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes

Premiere 24. januar 2019
Få et enestående indblik i en berygtet seriemorders hjerne med dette filmatiserede selvportræt lavet på baggrund af udtalelser fra Ted Bundy.

Kingdom – sæson 1

Premiere 25. januar 2019
I et kongerige fyldt med korruption og hungersnød spredes en mystisk sygdom, som forvandler de smittede til monstre. En forræderianklaget kronprins er desperat for at redde sit folk og drager ud på en rejse for at afsløre det onde, som lurer i mørket.