The Walking Dead sæson 8 og 9 har ikke været vist på dansk tv endnu, efter DR3 droppede at vise serien efter sæson 6. Men nu er der gode nyheder til danske fans af The Walking Dead.

YouSee og amerikanske FOX er nemlig gået sammen om den nye streamingtjeneste Xee, der starter op i Danmark den 20. januar 2019.

Og Xee starter med at have hele sæson 8 og første halvdel af sæson 9 af den populære zombieserie The Walking Dead. Samtidigt får man også adgang til alle de tidligere sæsoner.

“Vi ved, at rigtig mange danskere har ventet i spænding på at følge Rick Grimes og de andre overlevere i ‘The Walking Dead’, og vi er super glade for, at vi sammen med FOX nu kan vise de to seneste sæsoner af kultserien.

Allerede den 30. december kan vi give danskerne en forsmag på Xee-universet med danmarkspremieren på sæson 8, og når Xee går i luften den 20. januar viser vi de første otte afsnit af sæson 9 på en gang”, siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee i en pressemeddelelse.

Når de første otte afsnit af sæson 9 er blevet vist den 20. januar 2019, er der mulighed for at se de sidste otte afsnit af The Walking Dead sæson 9 på Xee allerede dagen efter, de har haft premiere i USA.

Alle afsnit bliver derudover også tilgængelige som streaming-indhold. Se sæson 9 på Xee her >

Den nye kanal, Xee, vil være tilgængelig for alle YouSee’s tv-kunder fra den 20. januar 2019 som tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks.

The Walking Dead sæson 8 på Xee

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg