Læsetid ca. < 1 minut
Så er der igen nyt fra Guillermo del Toro. Denne gang skal han igen arbejde sammen med både producere og skuespillere fra ‘Børnehjemmet’ (‘El Orfanato/The Ophanage’ – Mexico/Spanien, 2007 ), selvom de to film dog intet har til fælles rent tema- og historiemæssigt.
Den kommende film hedder ‘Julia’s Eyes’ (eller ‘Los ojos de Julia’ på spansk) og titelrollen spilles af Belén Rueda, der også havde den altoverskyggende hovedrolle i ‘Børnehjemmet’ og gjorde et fantastisk stykke arbejde. En rolle hun vandt flere priser for – inklusiv International Fantasy Film Award og Barcelona Film Award – og blev nomineret til et hav af andre priser i både spansktalende lande og mange i horror- og fantasygenren.
I ‘Julia’s Eyes’ spiller hun rollen som Julia, en kvinde der langsomt er ved at blive blind, samtidig med at hun forsøger at opklare, hvorfor hendes tvillingesøster – der lider af samme sygdom og derfor var blevet blind – tilsyneladende pludseligt har begået selvmord. Filmen vil blive optaget, så alt ses fra Julia’s øjne. Et nyt skridt i POV (Point of View) metoden, som var et massivt hit, da [REC] benyttede metoden ved udelukkende at lade os opleve rædslen via ét eneste kamera, selvom man kunne høre lyde og fornemme bevægelse udenfor synsfeltet.
Det bliver bl.a. Focus Features, der står bag filmen, men del Toro har overvåget både manuskriptskrivning og casting, så han er med i alle aspekter. Optagelserne begynder til oktober, og Rodar y Rodar – som var produktionsselskabet der først udviklede idéen og også stod bag ‘Børnehjemmet’ – har allerede angivet den som værende i produktion nu. Af samme grund har de også allerede lavet en teaser poster, som kan ses her på siden.