Hvilke gyserfilm kommer der på Netflix i november 2022? Se her en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i november 2022.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i november 2022 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

The Forest (2016)

Premiere den 1. november 2022

En ung kvinde søger efter sin tvillingesøster, som er forsvundet i et berygtet område i Japan kendt som Selvmordsskoven.

Læs vores THE FOREST anmeldelse >

I Know What You Did Last Summer (1997)

Premiere den 1. november 2022

Forfulgt af en tragisk ulykke, som de forsøgte at dække over, genforenes fire teenagevenner igen et år senere, da en morder begynder at forfølge dem.

Killer Sally (2022) – Dokumentarserie

Premiere den 2. november 2022 

Interviews med venner, familie og Sally McNeil selv beskriver et bodybuilderpars turbulente ægteskab – og den chokerende mordafslutning på valentinsdag.

Læs vores KILLER SALLY anmeldelse (engelsk) >

Scarlet Hill

Premiere den 4. november 2022 

En forretningsmand bringer sin forlovede og hendes unge søn til et naturskønt feriested og bliver hurtigt involveret i en mordefterforskning.

Læs vores SCARLET HILL anmeldelse (engelsk) >

Manifest: Sæson 4 – del 1

Premiere den 4. november 2022 

Da et fly på mystisk vis lander, flere år efter det lettede, vender passagererne tilbage til en verden, der fortsatte uden dem, og møder en mærkelig ny virkelighed.

Familien Grecos hemmelighed (2022)

Premiere den 4. november 2022 

En på overfladen pæn familie kidnapper i hemmelighed velhavere for at få løsepenge til at opretholde familiens høje levestandard og status. Baseret på en sand historie.

Læs vores THE SECRET OF THE GRECO FAMILY anmeldelse (engelsk) >

The Haunting of Margam Castle (2020)

Premiere den 5. november 2022 

Et hold amerikanske parapsykologer støder på hævngerrige ånder, mens de udfører forskning i udlandet på et forladt slot, der menes at være hjemsøgt.

Warrior Nun: Sæson 2 (2022)

Premiere den 10. november 2022

Efter at være vågnet i et lighus opdager en forældreløs teenager, at hun nu har superkræfter som den udvalgte Glorie-bærer for en hemmelig sekt af dæmonjagende nonner.

State of Alabama vs Brittany Smith (2022)

Premiere den 10. november 2022

Dokumentaren fortæller den rystende historie om en kvinde, der bruger Alabamas “Stand Your Ground”-lov til sit forsvar efter at have dræbt en mand, som overfaldt hende.

Læs vores engelske anmeldelse >

Capturing the Killer Nurse (2022)

Premiere den 11. november 2022

Denne dokumentarfilm afslører, hvordan efterforskerne beviste, at sygeplejersken Charles Cullen dræbte sine patienter – og hvor tæt han var på at slippe af sted med det.

Læs vores CAPTURING THE KILLER NURSE anmeldelse >

Capturing the Killer Nurse – Netflix anmeldelse

Mary Shellery’s Frankenstein (1994)

Premiere den 15. november 2022

Dr. Victor Frankenstein forsøger at snyde døden ved at skabe nyt liv og frembringer et uhyre, som inden længe søger hævn over sin skaber.

The Wonder (2022)

Premiere den 16. november 2022

Hjemsøgt af sin fortid rejser en sygeplejerske fra England til en fjerntliggende irsk landsby i 1862 for at undersøge en ung piges angiveligt mirakuløse faste.

Læs vores engelske THE WONDER anmeldelse >

Cult of Chucky (2017)

Premiere den 16. november 2022

Da Nica Pierce bliver indlagt på et sindssygehospital for at have myrdet sin familie, vender Chucky tilbage for at terrorisere hende og få hævn over sine fjender.

Krampus (2016)

Premiere den 16. november 2022

En familie begynder at miste julehumøret og bliver snart hjemsøgt af en ond ånd, der straffer dem, som ikke viser højtiden den fornødne opmærksomhed.

Læs vores Krampus anmeldelse >

One of Us us Lying: Sæson 2 (2022)

Premiere den 16. november 2022 

En eftersidning bringer fem desperate high school-elever sammen, men et mord – og nogle hemmeligheder – forener dem, da et mordmysterium udfolder sig.

1899 – Sæson 1 (2022)

Premiere den 17. november 2022 

Mystiske omstændigheder ændrer kursen for et immigrantskib på vej mod New York i 1899, og en surrealistisk gåde udfoldes for de forvirrede passagerer.

Læs vores 1899 anmeldelse >

Dead to Me – Sæson 3 (2022)

Premiere den 17. november 2022 

En enke, som leder efter den flugtbillist, der kørte hendes mand ihjel, bliver ven med en excentrisk optimist, der ikke er helt, hvad hun ser ud til at være.

I Am Vanessa Guillen (2022) – Dokumentar

Premiere den 17. november 2022 

Vanessa Guillen var 20 år, da hun blev fundet myrdet ved en amerikansk militærbase. Frem for at forholde sig tavse kæmpede hendes familie for retfærdighed og ændringer.

Læs vores engelske anmeldelse >

Somebody: Season 1 (2022)

Premiere den 18. november 2022 

En softwareudvikler og hendes venner vikles ind i et spind af mord og forbrydelse forbundet med den datingapp, hun har skabt, og en mystisk mands truende tilstedeværelse.

Læs vores engelske SOMEBODY anmeldelse >

The Jonestown Haunting (2020)

Premiere den 19. november 2022 

En overlevende fra Jonestown-tragedien vender tilbage til stedet 10 år senere og opdager, at kultens tidligere hjem er blevet en yngleplads for det overnaturlige.

Wednesday – Sæson 1 (2022)

Premiere den 23. november 2022 

Klog, sarkastisk og lidt død indeni, Wednesday Addams efterforsker et mordtogt, mens han får nye venner – og fjender – på Nevermore Academy.

Læs vores WEDNESDAY anmeldelse >

Lesson Plan (2022)

Premiere den 23. november 2022 

Efter at en lærer dør, tager hans bedste ven – en tidligere betjent – et job på skolen, hvor han arbejdede for at konfrontere den bande, han mener var ansvarlig.

Læs vores engelske anmeldelse >

Patienten / The Lost Patient (2022)

Premiere den 25. november 2022 

Efter at være vågnet op fra koma uden at huske den nat, hvor hele hans familie blev myrdet, forsøger en ung mand og hans psykiater at opklare sandheden.

Læs vores PATIENTEN anmeldelse >

Crime Scene: The Texas Killing Fields (2022) – Dokumentar

Premiere den 29. november 2022 

Ligene af mordofre findes på en strækning i League City, Texas; Mens mordene forbliver uopklarede, nægter en mand at give op på jagten på sin datters morder.

Læs vores engelske anmeldelse >

Mit navn er Vendetta (2022)

Premiere den 30. november 2022 

Da fjender fra fortiden dræber hans kone og svoger, flygter et tidligere mafiamedlem og hans datter til Milano for at planlægge deres hævn.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.