UIP står for den danske biografdistribution, som indtil videre er planlagt til at komme ud sommeren 2011.

Ifølge kino.dk så kommer JJ Abrams/Steven Spielbergs nye SciFi film i de danske biografer 9. juni 2011. Der står dog stadig intet på distributøren UIPs egen hjemmeside, men det kommer nok inden længe.

Filmens plot er rimelig hemmeligt, men vi ved dog, at det er noget med Area 51 og aliens at gøre i slut 70’erne.

De medvirkende er bl.a. Kyle Chandler, Elle Fanning, Ron Eldard og Noah Emmerich. Filmen er skrevet og instrueret af JJ Abrams, mens den ligeledes produceres af Abrams i samarbejde med Steven Spielberg.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg