Leder du efter nye gyserfilm på Netflix i maj 2021? Se en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i maj 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i maj 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i maj 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Midsommar (2019)

Premiere på Netflix den 1. maj 2021

En ung kvinde fra New York rejser med sin kæreste og hans venner til Sverige, for at besøge en udvekslingsstudent og fejre midsommer. Men de idylliske festligheder tager snart en skræmmende drejning.

Læs vores MIDSOMMAR anmeldelse >

The Sons of Sam: A Descent Into Darkness (2021)

Premiere på Netflix den 5. maj 2021

Son of Sam-sagen blev en livslang besættelse for journalisten Maury Terry, der blev overbevist om, at mordene havde forbindelse til en satanisk kult. Dokumentar-miniserie.

Læs vores SONS OF SAM anmeldelse (engelsk) >

Jupiter’s Legacy: Sæson 1 (2021)

Premiere på Netflix den 7. maj 2021

Den første generation af superhelte har passet på verden i næsten et århundrede. Nu er det deres børns tur, og de har noget at leve op til.

Læs vores JUPITER’S LEGACY anmeldelse >

Girl from Nowhere: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 7. maj 2021

Nanno is back, doling karmic retribution to more students and faculty in a new season of this anthology series — and this time, she’s not alone.

Ilt / Oxygen (2021)

Premiere på Netflix den 12. maj 2021

Da hun vågner op i en kryogenmaskine, kæmper Liz for at overleve og huske, hvem hun er, før hun løber tør for ilt.

Læs vores ILT anmeldelse >

Castlevania: Sæson 4 (2021)

Premiere på Netflix den 13. maj 2021

Dracula’s influence looms large as Belmont and Sypha investigate plans to resurrect the notorious vampire. Alucard struggles to embrace his humanity.

Kvinden i vinduet / The Woman in the Window (2021)

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

En psykolog, hvis agorafobi tvinger hende til at blive derhjemme, bliver besat af at observere naboerne — og af at opklare en brutal forbrydelse, hun ser fra sit vindue.

Læs vores KVINDEN I VINDUET anmeldelse >

Love Death + Robots volume 2 (2021)

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

From wild adventures on far-flung planets to unsettling encounters close to home: The Emmy-winning anthology returns with a crop of provocative tales.

Haunted: Sæson 3 (2021)

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

A menacing mansion. A haunting melody. A demonic cat. More real people share scary stories from their past — and the truth is terrifying.

The Mystic River: Sæson 1

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

As pregnant women vanish in a remote Nigerian village over decades, a doctor with child finds herself extremely close to uncovering dangerous secrets.

I Am All Girls (2021)

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

En aggressiv betjent har noget til fælles med en morder, der systematisk går efter gerningsmændene bag en magtfuld børnesmuglerring.

Læs vores I AM ALL GIRLS anmeldelse (engelsk) >

Det underlige hus / The Strange House (2020)

Premiere på Netflix den 14. maj 2021

Da en storbyfamilie flytter til en fjerntliggende mindre by, prøver to unge brødre og deres nye venner at løse den faretruende gåde, der hjemsøger deres hjem.

Læs vores THE STRANGE HOUSE anmeldelse (engelsk) >

Unfriended (2014)

Premiere på Netflix den 16. maj 2021

Seks teenagere, hvis cybermobning drev deres klassekammerat til selvmord, forfølges af en internetstalker med en dødbringende dagsorden.

Who Killed Sara? Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 19. maj 2021

To exact his revenge, Álex will have to bring to light his sister’s darker side – and come to terms with the fact that he never knew the real Sara.

Tenebre (1982)

Premiere på Netflix den 19. maj 2021

Peter Neal, der er forfatter til heftige gyserromaner, befinder sig pludselig selv midt i én af dem. En seriemorder forfølger og chikanerer, mens alle som er involveret i arbejdet med hans seneste bog bliver ofre, en efter en…

Army of the Dead (2021)

Premiere på Netflix den 21. maj 2021

Efter et zombie-udbrud i Las Vegas satser en gruppe lejesoldater alt og vover sig ind i karantænezonen for at gennemføre deres største kup nogensinde.

Læs vores ARMY OF THE DEAD anmeldelse >

Nail Bomber: Manhunt (2021)

Premiere på Netflix den 26. maj 2021

Denne dokumentarfilm fortæller historien om bombeangrebene på minoritetssamfundene i London i 1999 og om kapløbet om at finde de højreekstremister, der stod bag.

Læs vores NAIL BOMBER anmeldelse (engelsk) >

Ghost Lab (2021)

Premiere på Netflix den 26. maj 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

After witnessing a haunting in their hospital, two doctors become dangerously obsessed with obtaining scientific proof that ghosts exist.

Læs vores GHOST LAB anmeldelse (engelsk) >

ELLE (2016)

Premiere på Netflix den 26. maj 2021 (kun med engelsk sprogindstilling)

Udadtil virker den midaldrende kvinde, Michèle, næsten lige så uforgængelig, som utilnærmelig; hun administrerer sit succesrige computerspilsfirma med hård hånd og såvel hendes personlige, som kærlighedsliv kontrolleres med samme iskoldt kalkulerende distance. Men da hun en dag overfaldes og voldtages i sit hjem af en ukendt gerningsmand, forandres hendes liv for altid. Hun sætter alt ind på at afsløre voldtægtsmandens identitet, men da det lykkes hende at finde ham, hvirvles de begge ind i et kompliceret spind af løgne, underkastelse og ultimativt ender de som brikker i et djævelsk spil, der truer med at spinne totalt ud af kontrol.

Læs vores ELLE anmeldelse >

Ragnarok: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 27. maj 2021

Magne må acceptere, at nu, hvor han er klar til kamp, er hans fjender for mange og for stærke. Er der andre, der – ligesom ham selv – har overnaturlige kræfter? Vil han være i stand til at finde frem til disse mennesker i tide? Og hvad sker der, når det viser sig, at hans lillebror, Laurits, også er ret usædvanlig, men at han ser verden helt anderledes end Magne?

Læs vores RAGNAROK sæson 2 anmeldelse >

Once Upon a Time… in Hollywood (2019)

Premiere på Netflix den 27. maj 2021

En western tv-skuespiller, Rick Dalton, og hans stuntmand, Cliff Booth, prøver at få et comeback i Hollywood, men har svært ved det. Men Dalton har en berømt nabo: Sharon Tate.

Læs vores ONCE UPON A TIME… anmeldelse >

Lucifer: Sæson 5B (2021)

Premiere på Netflix den 28. maj 2021

Lucifer makes a tumultuous return to the land of the living in hopes of making things right with Chloe. A devil’s work is never done.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg