Med kun 1 uge til optagelserne begynder på True Blood sæson 4 kommer der lidt casting nyheder på bordet.

Jessica Tuck, som spiller Nan Flannigan, bliver en af de faste karakterer i 4. sæson af True Blood. Hendes skærmtid blev allerede udvidet i sæson 3, så det er ikke nogen større overraskelse.

Udover Jessica kommer der også nogle nye karakterer i næste sæson. Janina Gavankar (‘The Gates’, ‘The L Word’) skal spille den nye karakter Luna, en super-sexet folkeskolelærer og shapeshifter, som introduceres ved en uformel sammenkomst med andre af hendes slags.

Så kommer Alexandra Brecekenridge (en kendt voiceover-skuespiller, der kan høres på Fox’s ‘Family Guy’) til at spille Daisy, et medlem af en Wiccan-gruppe grundlagt af Marnie (en ny regelmæssig karakter spillet af Fiona Shaw).

Og derudover er der Vedette Lim (‘As the World Turns’), der vil portrættere Naomi, en voldsom kriger, der deltager i underjordiske burkampe mod penge.

Janina Gavankar Alexandra Brecekenridge Fiona Shaw Vedette Lim

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg