Den radioaktive gyser ‘Chernobyl Diaries’ får alligevel lov at blive vist på det store lærred i Danmark.

Først var ‘Chernobyl Diaries’ sat til at få dansk biografpremiere i juli, og så forsvandt den helt fra premierelisten.

Nu er den så dukket op igen, og denne gang har SF Film sat en premieredato til 20. september 2012, hvor den så skal op imod animations-filmen ‘Paranormal’.

‘Chernobyl Diaries’ er skrevet af Oren Peli, som stod bag den populære ‘Paranormal Activity’-filmserie. Den er instrueret af debutanten Bradley Parker.

Filmen handler om et hold teenagere, som bestemmer sig for at udforske den forladte by Chernobyl, som havde en ulykke flere år tilbage, hvor hele byen blev evakueret. Teenagerne får fat i en bizar guide og begynder deres opdagelses-eventyr i spøgelsesbyen. Men der går ikke lang tid, før de indser, at de ikke er alene. Noget holder øje med dem, og da mørket falder på, vil deres bil ikke starte, hvorfor de bliver tvunget til at tilbringe natten i den mystiske by.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.