Premieren på næste sæson af ‘True Blood’ nærmer sig hastigt, og det betyder, at vi i den kommende tid vil blive bombarderet løbende med en masse True Blood nyheder.

Der er 12 nye afsnit på vej af True Blood’s femte sæson, som har premiere i USA i juni. Christopher Meloni (Oz, Law & Order: SVU) har fået en af de nye større roller, som lederen af The Authority – derudover er bl.a. Peter Mensah (Spartacus: Vengeance) og Camilla Luddington (Californication) også tilføjet castet.

Se teaseren nedenfor som varer 30 sekunder.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.