Det lader til, at Jennifer Lawrence er alle vegne disse dage – næste film vi får hende at se i, er horrorfilmen ‘House at the End of the Street’, som der nu er kommet en trailer til.

Elisabeth Shue (Piranha 3D) og Jennifer Lawrence (The Hunger Games) spiller mor og datter i den kommende horror/thriller ‘House at the End of the Street’, som kommer i de amerikanske biografer 21. september 2012.

Den unge pige Elissa flytter til en ny by med sin mor efter forældrenes skilsmisse. Elissa finder hurtigt ud af, at hendes hus befinder lige ved siden af et hus, hvor et dobbeltmord tidligere har fundet sted. En pige myrdede sine forældre og forsvandt derefter – den eneste overlevende var sønnen i huset. Og ham bliver Elissa venner med…

Det er instruktøren Mark Tonderai, der står bag – han har tidligere lavet den spændende ‘Hush’, så det er lovende for denne film. Jonathan Mostow (Terminator 3) står bag historien, mens David Loucka (Dream House) har fået lov at skrive selve manuskriptet.

Udover Elisabeth Shue og Jennifer Lawrence medvirker også bl.a. Max Thieriot (My Soul to Take) og Gil Bellows (Ally McBeal).

Tiden vil vise, om vi får lov at se den på det store lærred herhjemme…

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg