Så er 2014 ved at være overstået, og som sædvanlig opremser vi lige de bedste film i 2014.

Gennem året har vi anmeldt en lang række film – nogle var selvfølgelig bedre end andre – så derfor har vi lavet en liste over de bedste film i 2014.

Da vi dækker genrerne horror, thriller og Sci-Fi, har vi valgt at opdele filmene i underkategorier i en uvilkårlig rækkefølge.

Bedste horrorfilm

The Taking of Deborah Logan
Among the Living / Aux yeux des vivants
The Sacrament
Let Us Prey

Bedste gyser-komedie

What We Do In The Shadows

Bedste Sci-Fi film

Abernes planet: Revolutionen
Predestination
Godzilla
Edge of Tomorrow

Bedste thriller

Kvinden der forsvandt / Gone girl

 

Hvilke film var dine favoritter i 2014?

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.