Lucky McKee har bragt os film som May og The Woman, og nu er han tilbage med horror komedien All Cheerleaders Die, som han har lavet med Chris Sivertson.

Da tragedien rammer Blackfoot High, chokerer den oprørske outsider Maddy Killian de andre studerende ved at deltage i cheerleading truppen. Denne beslutning driver en kile mellem Maddy og hendes ekskæreste Leena Miller – en enspænder, der hævder at praktisere de mørke kræfter.

tiff-13-all-cheerleaders-die-3

Efter en konfrontation med fodboldholdet, bliver Maddy og hendes nye cheerleader venner sendt på en overnaturlig rutsjebanetur, som efterlader et spor af ødelæggelse ingen af ​​dem er i stand til at undslippe.

Medvirkende er bl.a. Caitlin Stasey (Tomorrow, When the War Began), Sianoa Smit-McPhee (Hung) og Tom Williamson.

Det forventes, at filmen får premiere i USA i foråret 2014.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg