Danskerne er kommet på banen i forbindelse med ABCs OF DEATH 2, da Michael og Martin Vrede har lavet kortfilmen M is for Mime, som de gerne vil have hjælp til at komme i finalen med.

“M is for Mime”, omhandler en uheldig mimer (Mads Koudal), der bliver forfulgt af en arrig mand med en stor dolk (Michael Vrede Nielsen).

Man kan stemme frem til 14. november, hvorefter top 12 annonceres 15. november. Den endelige vinder udråbes 15. december 2013.

** Afstemningen er slut **

Se videoen nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.