Så er der en trailer ude for ‘The Book of Eli’, der flere steder beskrives som den bedste Hollywood produktion, der finder sted i et post-apokalyptisk USA.

Normalt kan det være svært for disse mainstream produktioner virkelig at fange det mere dystre og mørke, hvorimod den evne umiddelbart kommer flot frem i independent produktioner, men udfra traileren for denne film med Denzel Washington og Gary Oldman (ekstra point for castingen) ser det bestemt meget deprimerende og dystert ud.

Det er Denzel Washington, der spiller titelhovedrollen som Eli, der rejser gennem et øde USA, og holder sig i live for at beskytte den ene ting, som kan redde menneskeracen. Filmen er instrueret af Hughes Brothers (Allen og Albert), der også stod bag bl.a. ‘From Hell’ (USA, 2001).

‘The Book of Eli’ har amerikansk premiere 15. januar 2010, så den er endnu underlagt post-produktion, men de har alligevel sneget en trailer ud allerede nu. Uden tvivl bare for at vække vores appetit i god tid.

Trailer: http://www.traileraddict.com/trailer/the-book-of-eli/trailer

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.

    Vis alle indlæg