Der er ikke ligefrem endeligt bekræftet, men flere kilder fortæller nu, at instruktøren for den længe ventede ‘World of Warcraft’ film, som skulle være klar til 2011, er på plads. Instruktøren skulle ifølge rygterne blive ingen anden end vores horror-guru Sam Raimi.

Det helt store spørgsmål lige nu er nok, om det ikke bare er ønsketænkning, men selv Variety – som trods alt er mere seriøst end mange andre medier – skrev sidste uge om dette som et faktum.

Det er en stor og længeventet produktion, så det er ikke umuligt, at Sam Raimi skulle stå i spidsen. Ikke mindst efter den store succes med Spiderman filmatiseringen, kunne man forestille sig, at der kan blive smidt store summer penge efter Raimi, for at han skal påtage sig opgaven.

Andre rygter – som nok klart stammer fra ønsketænkning – er at enten Michael Clarke Duncan eller Ron Perlman med deres markante stemme og udseende, skulle kaste glans over projektet som Thrall. Vi skal nok løbende fortælle, når rygter bliver til bekræftet data.

 

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.