Det bliver inden Raimi skal lave den næste Spiderman film (nummer fire i rækken), at han sætter sig i instruktørfilmen for remaken af sin egen film. Han producerer og skriver naturligvis også manuskriptet, så det bliver et gennemført Raimi produkt. 
Glæden er dog ikke helt utvetydig, da et andet stort spørgsmål fortsat er ubesvaret: Hvem skal spille Ash? Umiddelbart kan Bruce Campbell jo sagtens komme ombord igen – så længe Indiana Jones kan svinge pisken i form af Harrison Ford, er intet umuligt – men Campbell har selv udtalt, at filmen skal være en remake med unge mennesker, så han kommer kun til at deltage som producer og med en enkelt mindre rolle i starten.
Det bliver spændende at følge udviklingen, og vi skal naturligvis nok opdatere med det sidste nye efterhånden, som det tikker ind på rygtebørsen. Lige nu virker det dog en smule usandsynligt, at filmen skulle være klar allerede til næste år, når ikke engang castet er på plads – med mindre kortene bare holdes ekstremt tæt til kroppen. Der er også tvivl om, hvorvidt det bliver en egentlig remake, da dette har fået negative reaktioner fra mange ‘Evil Dead’ fans. Umiddelbart er vi dog ikke nervøse herfra; Så længe Raimi selv står bag filmen, så skal der nok være en mening med galskaben. Vi glæder os i hvert fald til at se resultatet.

Forfatter

  • Karina "ScreamQueen" Adelgaard

    Ja, man hedder jo ikke ScreamQueen, fordi man sidder upåvirket og ser gyserfilm. Jeg er dog blevet mere hardcore, og skriger ikke så meget længere. Alligevel har jeg oplevet at have en fransk bulldog plantet på skødet under en hel film, fordi jeg skreg inden for de første fem minutter. Hun (altså hunden) mente tilsyneladende, at jeg skulle beskyttes, og det passede mig fint. Jeg elsker de psykologiske gyserfilm og historier om overlevelse - om så det er ude i rummet med "Alien" eller bare hardcore kamp som i "You're Next" er ligegyldigt. Jeg elsker nok bare at se seje kvinder sparke røv. Og det hele må gerne være lidt overdrevet, så jeg ikke ser monstre i skyggerne efterfølgende. Derudover ELSKER jeg (måske af fornævnte årsag) diverse gyser-komedier, men til gengæld HADER jeg, når dyr kommer til skade. Det er et åndsvagt virkemiddel og bare fantasiløst. Heldigvis bruges det ikke lige så meget i gyser-genren, som det gør i eksempelvis komedier. Og så siger man, at det er gyserfans, der er afstumpede. Sikke noget pjat! Nyhederne er da mere uhyggelige end skuespillere, der lader som om.