Så har vi tilføjet 4 nye gyserfilm til vores liste.

Der er to amerikanske, en fransk og en spansk gyserfilm.

Læs mere om de enkelt nedenfor.

summer_campSummer Camp

Folkene bag [ REC ] går i gang med at optage gyserfilmen Summer Camp i Barcelona den 24. februar.

Læs mere om Summer Camp >

 

 

we-are-still-here

We Are Still Here

Kendte kræfter som Barbara Crampton (Re-Animator) Andrew Sensenig (The Last Exorcism Part II), Lisa Marie og Larry Fessenden (Stake Land mv.), medvirker i denne spøgelsesgyser.

Læs mere om We Are Still Here >

 

 

Plakat undervejsThe Witches’ Ballroom

Weinstein Pictures har indkøbt denne hekse-gyserfilm, hvor plottet endnu er hemmeligt, men de påstår, at de kommer med noget helt nyt.

Læs mere om The Witches’ Ballroom >

 

 

goal of the dead 2014 posterGoal of the Dead

Hvad får man, hvis man blander fodbold og zombier? Goal of the Dead!

Franskmændende er tilbage med en zombie-gyser-komedie – instrueret af manden bag La Horde.

Læs mere om Goal of the Dead >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.