Gyserfilm på Netflix i juni 2024! Vi har lavet en liste over de gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i juni 2024. Se oversigten nedenfor.

Netflix i juni 2024 byder på en række af nye gyserfilm, thrillere, true crime og sci-fi-titler. I forhold til helt nye originale Netflix-titler, ser vi frem til den franske hajgyser Hajer i Paris (Under Paris), den tredje og sidste sæson af Sweet Tooth samt Joko Anwars Nightmares and Daydreams, der er en indonesisk gyserantologiserie.

Men Netflix byder også nogle andre titler, der ikke er deres egne, såsom seriemorderfilmen Lumberjack the Monster samt første sæson af gyserserien Chucky. Derudover rammer Evil Dead Rise fra 2023 også streamingtjenesten i juni!

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juni 2024 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har normalt premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere på dagen.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne fra Netflix, og titlerne kan også blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Godzilla Minus One (2023)

Premiere den 1. juni 2024

I efterkrigstidens Japan slutter en traumatiseret tidligere jagerpilot sig til den civile kamp mod et kæmpestort monster, der angriber deres kyst.

Læs vores GODZILLA MINUS ONE anmeldelse >

Lumberjack the Monster (2023)

Premiere den 1. juni 2024 (kun med engelske sprogindstillinger)

A self-proclaimed psychopath, coldblooded lawyer Ninomiya becomes obsessed with stopping an ax-wielding serial killer who’s made him their next target.

Læs vores LUMBERJACK THE MONSTER anmeldelse >

Ouija: Origin of Evil (2016)

Premiere den 1. juni 2024

Datteren af et falsk medie i 1960’ernes Californien forsøger at kommunikere med sin afdøde far via et Ouija-bræt, men hun får i stedet sluppet en dæmon løs.

Læs vores OUIJA: THE ORIGIN OF EVIL anmeldelse >

Chucky: Sæson 1 (2021)

Premiere den 1. juni 2024 (TITLEN ER FORSINKET!)

Dræberdukken Chucky er løs, og dødstallene stiger, så nu er det op til tre standhaftige teenagere at redde deres lille by fra den lille rædsel og hans håndlangere.

Læs vores CHUCKY anmeldelse >

Hajer i Paris / Under Paris (2024)

Premiere den 5. juni 2024

For at redde Paris fra et internationalt blodbad tvinges en sørgende forsker til at se sin tragiske fortid i øjnene, da en kæmpehaj dukker op i Seinen.

Læs vores HAJER I PARIS anmeldelse >

Sweet Tooth: Sæson 3 (2024)

Premiere den 6. juni 2024

I dette episke eventyr i en postapokalyptisk verden tager en dreng, der er halv hjort, halv menneske, ud for at finde en familie og et hjem sammen med en brysk beskytter.

Læs vores engelske SWEET TOOTH sæson 3 anmeldelse >

Kübra: Sæson 2 (2024)

Premiere den 6. juni 2024

Da en forstadsmand modtager beskeder, der lader til at forudsige fremtiden, får han en skare af tilhængere – og magtfulde fjender.

Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams (2024)

Premiere den 14. juni 2024

Denne samling af syv surrealistiske fortællinger om overnaturlige sci-fi-fænomener er skrevet og instrueret af Joko Anwar.

Læs vores NIGHTMARES AND DAYDREAMS anmeldelse >

Get Out (2017)

Premiere den 16. juni 2024

Chris er nervøs over at skulle møde sin kæreste Roses forældre, og hans bekymringer skal vises sig at være velbegrundede, da weekenden går fra slem til værre.

Læs vores GET OUT anmeldelse >

The Victim’s Game: Sæson 2 (2024)

Premiere den 21. juni 2024

Sæson 2 udfolder sig med en række uventede og spændende mordsager knyttet til en hændelse for 15 år siden.

Trigger Warning (2024)

Premiere den 21. juni 2024

En elitesoldat afslører en farlig sammensværgelse, da hun vender tilbage til sin hjemby på jagt efter svar om sin elskede fars død.

Mallari (2023)

Premiere den 21. juni 2024 (kun med engelske sprogindstillinger)

A doctor scours his family’s occult history for a way to prevent his fiancee’s death, only to find secrets that link to a series of 19th-century murders.

Klaner / Gangs of Galicia: Sæson 1 (2024)

Premiere den 21. juni 2024

Da mordet på hendes far afslører et skjult dobbeltliv, søger en advokat hævn ved at infiltrere et galicisk narkokartel og komme tæt på dets leder.

Evil Dead Rise (2023)

Premiere den 23. juni 2024

En ung kvinde genforenes med sin søster, men deres møde forvandles til en bloddryppende kamp for overlevelse, da et jordskælv slipper en ældgammel dæmon løs.

Læs vores EVIL DEAD RISE anmeldelse >

Worst Roommate Ever: Sæson 2 (2024)

Premiere den 26. juni 2024

Voldelige svindlere. Iskolde mordere. Disse frygtelige, virkelige historier afdækker nogle af de værste oplevelser ved at dele bolig, man overhovedet kan forestille sig.

Supacell: Sæson 1 (2024)

Premiere den 27. juni 2024

Fem almindelige mennesker fra Sydlondon opdager, at de har ekstraordinære kræfter. Nu er det op til én mand at samle dem for at redde kvinden, han elsker.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg