Der er en ny paranormal gyser på vej fra amerikanerne – nemlig ‘The Pact’ med Caity Lotz (Death Valley), Casper Van Dien (Starship Troopers) og Agnes Bruckner (Vacancy 2) i hovedrollerne. Filmen er instrueret og skrevet af Nicholas McCarthy, som startede med at lave ‘The Pact’ som en kortfilm i 2011, men nu har han så besluttet at kaste sig ud en en spillefilmslængde af samme historie.

Plottet er følgende:

Efter deres mors død vender søstrene Nicole og Annie modvilligt tilbage til deresbarndomshjem for at vise deres sidste respekt. Mens de overnatter i huset, fornemmer søstrene en mystisk tilstedeværelse omkring dem – lyde overrasker dem om natten, objekter bevæger sig af sig selv, et billede af en ukendt kvinde ved siden af ​​deres mor falder på gulvet. Annie begynder at opleve en række intense og foruroligende drømme visioner, der fører til en afsløring af noget forfærdeligt omkring hendes mors fortid.

Filmen blev vist ved Sundance Filmfestivalen i år, og den har premiere i UK den 8. juni.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg