FX’s nye horror-serie ‘American Horror Story’ er skabt i et samspil mellem tidligere executive producere af ‘Nip/Tuck’ og folkene bag ‘Glee’ Ryan Murphy og Brad Falchuk. Serien handler om Harmon-familien, som består af faderen Ben Harmon (Dylan McDermott  fra ‘The Practice’), som er psykiater, moderen Vivien Harmon (Connie Britton ‘Friday Night Lights’) og teenage-datteren Violet (Taissa Farmiga). Efter nogle ægteskabsproblemer flytter familien ind i et gammelt istandsat hus i Los Angeles, hvor forældrene vil genfinde gnisten i deres ægteskab. Men huset har sit helt eget liv…

Andre faste roller er bl.a. den ustabile nabo-kvinde Constance (Jessica Lange ‘Tootsie’) samt hendes voksne datter, der har downs syndrom. Derudover er der utallige gæsteroller fra kendte ansigter som fx husholdersken spillet af Frances Conroy (Six Feet Under), Zachary Quinto, Mena Suvari og Sarah Paulson.

Se mere på FX’s hjemmeside: www.fxnetworks.com/shows/originals/ahs/ eller seriens Facebook-side: www.facebook.com/AmericanHorrorStory.

Nu bliver det så spændende at se, hvornår serien kommer på en dansk kanal…

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.