The Walking Dead sæson 11 bliver den sidste sæson af zombieserien, der slutter i 2022. Men Daryl og Carol får til gengæld deres egen spin-off-serie! Læs mere om dette her.

The Walking Dead sæson 11 afslutter serien i 2022, og det bliver dermed den allersidste sæson af zombieserien. Men der er stadig masser af afsnit tilbage. Sæson 11 byder nemlig på hele 24 afsnit!

Se første trailer til sæson 11 del, der får premiere i Danmark på Xee den 23. august 2021 nedenfor. Del 2 af sæson 11 kommer til februar 2022.

OPDATERING februar 2022:

Xee har mistet rettighederne til The Walking Dead, efter de har skiftet navn til See.

Disney+ har dog købt rettighederne, så The Walking Dead sæson 11 del 2 vises på Disney+ fra den 21. februar 2022.

Og der er mere endnu…

Sæson 10 af The Walking Dead har nemlig stadig afsnit 16, der blev skubbet på grund af Corona. Det var oprindeligt tænkt som finaleafsnittet til sæson 10, og det bliver vist i USA den 4. oktober 2020, mens det i Danmark vises på Xee den 5. oktober 2020 kl. 21:00.

HBO Nordic og Viaplay har lagt sæson 10 med 15 afsnit op den 7. oktober 2020. Efterfølgende er sidste afsnit blevet tilføjet 1. januar 2021.

Derudover har AMC også valgt at lave seks bonusafsnit, der vises i starten af 2021. De starter i USA den 28. februar 2021, og Xee viser afsnittene dagen efter. Premieren på The Walking Dead sæson 10C i Danmark er altså 1. marts 2021 kl. 22 på Xee.

Så i alt er der sæson 10 finaleafsnittet samt hele 30 afsnit tilbage af The Walking Dead. Først 6 bonusafsnit (se traileren til disse nedenfor), og så hele 24 afsnit i den afsluttende sæson 11 af The Walking Dead.

The Walking Dead spin-off-serier

Når The Walking Dead slutter, er der to karakterer, der får deres egen serie. Det er fanfavoritterne Daryl Dixon (Norman Reedus) og Carol Peletier (Melissa McBride). I 2023 kommer der en spin-off-serie, der fokuserer på de to karakterer, og serien laves stadig af Angela Kang og Scott M. Gimple, der står bag hovedserien.

Derudover arbejder AMC på en ny “Tales of the Walking Dead” antologiserie, der fokuserer på nye eller eksisterende karakterer og historier fra samme univers.

I mellemtiden vender Fear the Walking Dead tilbage med sæson 5 den 12. oktober 2020 på HBO Nordic.

Og den helt nye serie The Walking Dead: World Beyond, der handler om en ny generation, opvokset under apokalypsen, starter på Amazon Prime Video den 4. oktober 2020. Du kan læse vores engelske anmeldelse af denne serie her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg