Læsetid ca. 2 min.

The Walking Dead sæson 11 bliver den sidste sæson af zombieserien, der slutter i 2022. Men Daryl og Carol får til gengæld deres egen spin-off-serie! Læs mere om dette her.

The Walking Dead sæson 11 afslutter serien i 2022, og det bliver dermed den allersidste sæson af zombieserien. Men der er stadig masser af afsnit tilbage. Sæson 11 byder nemlig på hele 24 afsnit! Og der er mere endnu…

Sæson 10 af The Walking Dead har nemlig stadig afsnit 16, der blev skubbet på grund af Corona. Det var oprindeligt tænkt som finaleafsnittet til sæson 10, og det bliver vist i USA den 4. oktober 2020, mens det i Danmark vises på Xee den 18. oktober 2020.

Ifølge HBO Nordic lægger de dog hele sæson 10 med alle 16 afsnit op den 7. oktober 2020!

Derudover har AMC også valgt at lave seks bonusafsnit, der vises i starten af 2021. Så i alt er der sæson 10 finaleafsnittet samt hele 30 afsnit tilbage af The Walking Dead. 

Først 6 bonusafsnit og så hele 24 afsnit i den afsluttende sæson 11 af The Walking Dead.

The Walking Dead spin-off-serier

Når The Walking Dead slutter, er der to karakterer, der får deres egen serie. Det er fanfavoritterne Daryl Dixon (Norman Reedus) og Carol Peletier (Melissa McBride). I 2023 kommer der en spin-off-serie, der fokuserer på de to karakterer, og serien laves stadig af Angela Kang og Scott M. Gimple, der står bag hovedserien.

Derudover arbejder AMC på en ny “Tales of the Walking Dead” antologiserie, der fokuserer på nye eller eksisterende karakterer og historier fra samme univers.

I mellemtiden vender Fear the Walking Dead tilbage med sæson 5 den 12. oktober 2020 på HBO Nordic.

Og den helt nye serie The Walking Dead: World Beyond, der handler om en ny generation, opvokset under apokalypsen, starter på Amazon Prime Video den 4. oktober 2020.