‘Ink’ er en særlig visuel independent gyser, som fans på nettet falder i svime over i øjeblikket.

“It’s a Wonderful Life” møder “Sin City” i denne utrolige visuelle thriller. John og Emma, far og datter, bliver kastet ud i en fantastisk drømmeverden, hvor der er en krig mellem det gode og det onde i denne fortælling om kærlighed, tab og søgen efter forløsning.

Filmen har fået en del omtale på nettet, da den har rundet 400.000 torrent downloads på nettet, og folkene bag filmen faktisk er glade for dette, da filmens popularitet er steget helt vildt på den måde. Heaven of Horror opfordrer dog til, at folk køber filmen på DVD eller Blu-Ray, så man holder sig på den rigtige side af loven.

Filmen er lavet af Jamin Winans, som både har skrevet og instrueret den – og medvirkende tæller bl.a. Chris Kelly, Jessica Duffy og Quinn Hunchar, som alle er relativt ukendte.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.