DreamWorks TV har planer om at udvikle det som en serie – højst sandsynligt til kabel TV, som har noget færre restriktioner i forhold til, hvad de må vise i forhold til alm. network kanaler i USA.
”Under the Dome” bogen handler om en lille ferieby i Maine, som pludselig bliver ramt af et usynligt kraftfelt, så de lokale må kæmpe for deres overlevelse.
Det er ikke første gang de to med næsten ens fornavn arbejder sammen. De arbejdede på en filmatisering af King’s bog ’The Talisman’ fra 1984, men desværre endte det i en blindgyde af økonomiske årsager.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg