Her er hvad Larry Fessenden selv fortæller om det:

"THE ORPHANAGE was two years of waiting. Working on the script with Guillermo was a very exciting experience, but then I got into a casting miasma and that’s where the thing is; I think they’re gonna do it another way, actually. So I think I’m out of it. Hopefully they’ll still use my script, but I’m not sure I’m directing it anymore. That’s Hollywood for ya."

Man kan glæde sig over, at Guillermo Del Toro stadig er med inde over som producer – ligesom han var på den originale. Det vides stadig ikke hvem der skal medvirke i filmen, der er sat til at få premiere i løbet af 2011.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.