Jurassic World: Fallen Kingdom har ikke engang haft premiere endnu, men det afholder ikke Universal Pictures fra at planlægge Jurassic World 3.

Jurassic World 3 har netop fået den amerikanske biografdato 11. juni 2021 – 3 år efter film nr. 2, Jurassic World: Fallen Kingdom.

Dermed kan vi godt konkludere, at Universal Pictures har store forventninger til filmserien, der forventes at blive mere dyster allerede i 2’eren.

Vi ved også allerede, at manuskriptet til Jurassic World 3 skal skrives af Pacific Rim medforfatteren Emily Carmichael i samarbejde med Colin Trevorrow, der instruede den første film.

Treverrow har skrevet selve historien sammen med Derek Connolly, og da de to skrev de to har skrevet Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom, må man sige, at vi bliver i samme univers.

Colin Trevorrow skal også instruere Jurassic World 3. Vi ved endnu ikke, hvem der skal medvirke i den tredje film, men mon ikke Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er med igen.

I mellemtiden kan vi vente på Jurassic World: Fallen Kingdom, der får premiere den 7. juni 2018. Den er instrueret af J.A. Bayona, som tidligere har lavet Børnehjemmet, The Impossible og A Monster Calls.

Se traileren til Jurassic World: Fallen Kingdom nedenfor.