Jurassic World: Fallen Kingdom har ikke engang haft premiere endnu, men det afholder ikke Universal Pictures fra at planlægge Jurassic World 3.

Jurassic World 3 har netop fået den amerikanske biografdato 11. juni 2021 – 3 år efter film nr. 2, Jurassic World: Fallen Kingdom.

Dermed kan vi godt konkludere, at Universal Pictures har store forventninger til filmserien, der forventes at blive mere dyster allerede i 2’eren.

Vi ved også allerede, at manuskriptet til Jurassic World 3 skal skrives af Pacific Rim medforfatteren Emily Carmichael i samarbejde med Colin Trevorrow.

Treverrow har skrevet selve historien sammen med Derek Connolly, og da de to skrev de to har skrevet Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom, må man sige, at vi bliver i samme univers.

Vi ved endnu ikke, hvem der skal medvirke i den tredje film, men mon ikke Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er med igen.

I mellemtiden kan vi vente på Jurassic World: Fallen Kingdom, der får premiere den 7. juni 2018. Den er instrueret af J.A. Bayona, som tidligere har lavet Børnehjemmet, The Impossible og A Monster Calls.

Se traileren til Jurassic World: Fallen Kingdom nedenfor.