Jurassic World: Fallen Kingdom har ikke engang haft premiere endnu, men det afholder ikke Universal Pictures fra at planlægge Jurassic World 3.

Jurassic World 3 har netop fået den amerikanske biografdato 11. juni 2021 – 3 år efter film nr. 2, Jurassic World: Fallen Kingdom.

Dermed kan vi godt konkludere, at Universal Pictures har store forventninger til filmserien, der forventes at blive mere dyster allerede i 2’eren.

Vi ved også allerede, at manuskriptet til Jurassic World 3 skal skrives af Pacific Rim medforfatteren Emily Carmichael i samarbejde med Colin Trevorrow, der instruede den første film.

Treverrow har skrevet selve historien sammen med Derek Connolly, og da de to skrev de to har skrevet Jurassic World og Jurassic World: Fallen Kingdom, må man sige, at vi bliver i samme univers.

Colin Trevorrow skal også instruere Jurassic World 3. Vi ved endnu ikke, hvem der skal medvirke i den tredje film, men mon ikke Chris Pratt og Bryce Dallas Howard er med igen.

I mellemtiden kan vi vente på Jurassic World: Fallen Kingdom, der får premiere den 7. juni 2018. Den er instrueret af J.A. Bayona, som tidligere har lavet Børnehjemmet, The Impossible og A Monster Calls.

Se traileren til Jurassic World: Fallen Kingdom nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg