Hereditary er allerede døbt som den mest uhyggelige film i 2018, og nu får den også dansk biografpremiere.

Da Hereditary blev vist ved Sundance Film Festival i slutningen af januar 2018, var anmelderne hurtige enige: Gyserfilmen er noget af det mest uhyggelige, der længe er set!

Nu har filmen fået en dansk biografpremieredato via Nordisk Film. Du kan godt sætte kryds i kalenderen den 28. juni 2018!

Plottet til Hereditary er følgende:

Familien Graham begynder at falde helt fra hinanden, da deres bedstemor dør. Selv efter at hun er væk, kaster matriarken stadig en mørk skygge over familien. Især hendes ensomme barnebarn, Charlie, som hun altid havde en usædvanlig fascination af. Da en overvældende terror overtager deres husstand, bliver deres fredelige eksistens revet fra hinanden, og tvinger deres mor til at udforske en mørkere verden for at undslippe den uheldige skæbne, de har arvet.

I filmen medvirker Toni Collette, Zachary Arthur, Mallory Bechtel, Gabriel Byrne og Ann Dowd. Den er skrevet og instrueret af Ari Aster.

Se traileren nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.