Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i marts 2018.

Listen over film og serier bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Z NATION – Sæson 3

Premiere 1. marts 2018
En gruppe tager ud på en farlig mission på tværs af USA for at transportere den eneste overlevende efter en zombievirus i håb om, at han er nøglen til en vaccine.

47 METERS DOWN

Premiere 1. marts 2018
To søstre er fanget i et hajsikkert dykkerbur. De har ikke meget luft tilbage i tankene, og store hvidhajer svømmer rundt tæt på.

Læs vores anmeldelse af 47 Meters Down >

LES AFFAMÈS / RAVENOUS

Premiere 2. marts 2018
I en lille afsidesliggende by i Quebec er tingene helt forandret. De lokale er ikke sig selv mere – deres kroppe er ved at blive nedbrudt, og de vender sig imod deres kære. En håndfuld overlevende gemmer sig dog i skovene, mens de søger efter ligesindede. Læs vores anmeldelse af Les affamés >

GHOST WARS – Sæson 1

Premiere 2. marts 2018
Det lokale udskud, Roman Mercer, må udnytte sine undertrykte synske evner for at redde sin afsidesliggende hjemby i Alaska fra paranormale kræfter.

BATES MOTEL – sæson 4

Premiere 7. marts 2018
Alle ved, hvad der skete i “Psycho”, men i denne skræmmende serie kommer seerne ind i Norman Bates’ verden, før Marion Crane ankom.

ØJNENES HEMMELIGHED (2009)

Premiere 10. marts 2018
Benja­min Espó­si­to er for ny­lig ble­vet pen­sio­ne­ret fra den ar­gen­tin­ske kri­mi­nal­ret. Han har be­slut­tet sig for at skri­ve en bog om den ene sag fra hans for­tid, som sta­dig na­ger ham. I 1974 blev en ung smuk ny­gift brud vold­ta­get og myr­det i sit hjem, mens hen­des mand var på ar­bej­de. Espó­si­to blev sat til at un­der­sø­ge den for­fær­de­li­ge for­bry­del­se. Ved gen­nem­gan­gen af den myr­de­de kvin­des fo­to­al­bum fra uni­ver­si­te­tet fø­ler Espó­si­to in­stink­tivt, at han kig­ger på et bil­le­de af mor­de­ren, en ung mand.

UDSLETTELSE (Annihilation)

Premiere 12. marts 2018
Udslettelse følger en gruppe kvindelige forskere, der tager på en hemmelig ekspedition til Area X, hvor naturens love ikke gør sig gældende, og flere grupper ikke er vendt hjem fra igen. Læs vores anmeldelse af Udslettelse / Annihilation >

BLINDLESS

Premiere 19. marts 2018
Da en mystisk epidemi af blindhed bryder ud, isoleres de smittede på et nedlagt sindssygehospital. Nye patienter kommer til hver dag, indtil der ikke længere er plads.

SANTA CLARITA DIET – Sæson 2

Premiere 23. marts 2018
I Santa Clarita Diet er Joel (Timothy Olyphant) og Sheila (Drew Barrymore) ægtefæller, der lever og arbejder som ejendomsmæglere i forstaden Santa Clarita. En dag sker der dog en dramatisk ændring i Sheilas liv, som sender dem begge ud på en kaotisk periode, der involverer død og ødelæggelse. Sheila har nemlig fået smag for menneskekød… Læs vores anmeldelse >

REQUIEM – Sæson 1

Premiere 23. marts 2018
Requiem følger den prisbelønnede cellist Matilda Gray (Lydia Wilson), da hun forsøger at opklare mysteriet bag sin mors selvmord. Beviser, der knytter hendes mor til en uopklaret sag om et forsvundet barn i Wales, er blot begyndelsen på Matildas dystre sandhedsrejse.

 

MONEY MONSTER

Premiere 31. marts 2018
I Money Monster kører alt på skinner for den selvfede vært, Lee Gates, der hver uge giver aktieråd til sine mange seere. Tv-programmet er glat underholdning på et samfundsøkonomisk fundament, men en dag bliver studiet indhentet af virkelighedens tabere i det store aktiespil. Lee Gates tages som gidsel på direkte tv af en desperat seer, der har tabt hele sin opsparing på et dårligt råd fra værten. Det bliver starten på et spil om selvtægt, retfærdighed og mediernes rolle i det moderne samfund.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg