Santa Clarita Diet med Drew Barrymore i hovedrollen kommer til Netflix i februar. En ny zombie-komedieserie om en ejendomsmægler med en blodig appetit.

Udover Drew Barrymore (Scream) møder vi også Timothy Olyphant (The Crazies) i Santa Clarita Diet. Han spiller hendes stakkels mand, der prøver at hjælpe sin kone med at stille sin appetit.

Plottet til Santa Clarita Diet er følgende:

Joel (Olyphant) og Sheila (Barrymore) er et ægtepar, der begge arbejder som ejendomsmæglere i Los Angeles forstaden Santa Clarita, hvor de bor med deres teenagedatter, Abby. Men en dag gennemgår Sheila en dramatisk forvandling, der vender op og ned på deres liv.

Serien indledes ret dramatisk med at Sheila dør. Men bare rolig, hun vender hurtigt tilbage – omend i en noget anderledes udgave.

Det resulterer i, at mens parret sørger for deres åben hus-arrangementer og deres datter, skal de også stille Sheila’s sult. I første omgang går det an med råt dyrekød, men senere ændres præferences til menneskekød.

En smagsprøve på Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet begynder på Netflix den 3. februar 2017, men du kan allerede nu læse mere på santaclaritadiet.com.

Se de to teaser trailere nedenfor, der giver en god indikation af stemningen og stilen.

Længere nede kan du se en trailer for serien.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg