HBO har nu bekræftet, at den kommende sæson 7, der starter til næste sommer, bliver den sidste True Blood-sæson. Sæson 7 består af 10 afsnit – akkurat ligesom sæson 6.

True Blood har været lidt under pres, da flere kritikere mente, at historien var på vej ned ad bakke i sæson 5. Sæson 6 har der været lidt delte meninger om, men overvejende positive, da den er på vej tilbage til sin originale kerne med forholdet mellem mennesker og vampyrer.

Serien har gennemsnitligt 10,6 million amerikanske seere pr. afsnit, og dette gør serien til en af HBO’s mest populære serier.

Se traileren til sæson 6 nedenfor.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg