Cecile de France tilslutter sig Matt Damon, Thierry Neuvic (‘Tell No One’) og Marthe Keller (‘Fragile’) i thrilleren ‘Hereafter’, som Clint Eastwood både instruerer og producerer, og Steven Spielberg og Frank Marshall co-producerer.
Filmen, som laves af Warner Bros., er en thriller i stil med ‘Den sjette sans’, og den handler om tre mennesker, der bliver ramt af døden på forskellige måder. Movie Line, som har fået fat i en kopi af manuskriptet beretter, at Matt Damon er en fabriksarbejder, der kan se de døde.
Den Oscar-nominerede Peter Morgan (‘Frost/Nixon’) har skrevet manuskriptet, og optagelserne som foregår i Paris, London, Hawaii og San Francisco er gået så småt i gang. 

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg