Dvs. at PAN Vision har rettighederne til den Guillermo Del Toro-producerede gyser i hele Norden, hvad angår evt. biograf- samt DVD-udgivelse.

I ‘Julia’s Eyes’ spiller Belén Rueda (‘Børnehjemmet’) rollen som Julia, en kvinde der langsomt er ved at blive blind, samtidig med at hun forsøger at opklare, hvorfor hendes tvillingesøster – der lider af samme sygdom og derfor var blevet blind – tilsyneladende pludseligt har begået selvmord. Filmen vil blive optaget, så alt ses fra Julia’s øjne. Et nyt skridt i POV (Point of View) metoden, som var et massivt hit, da [REC] benyttede metoden ved udelukkende at lade os opleve rædslen via ét eneste kamera, selvom man kunne høre lyde og fornemme bevægelse uden for synsfeltet.

Vi kender stadig ikke noget til en udgivelsesdato, så den vender vi tilbage med, når vi ved mere.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.