Se hvilke horror, thriller og sci-fi film og serier, der kommer på Netflix i december 2018.

Listen over film og serier på Netflix i december 2018 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i december 2018, og titlerne kan blive forsinket.

Summer of 84 (2018)

Premiere 1. december 2018
En teenager er overbevist om, at hans nabo er seriemorder og samler tre af sine venner til at hjælpe med at undersøge sagen – men de kommer hurtigt i fare.

Læs vores anmeldelse af Summer of 84 >

The Girl with All the Gifts (2016)

Premiere 1. december 2018
Mens en sygdomsfremkaldende svamp forvandler menneskeheden til zombier, flygter en flok overlevende med en zombiepige, der kan være nøglen til en kur.

Læs vores anmeldelse af The Girl with All the Gifts >

The Babadook (2014)

Premiere 1. december 2018
Sams hyppige raserianfald bliver dystre, da en uhyggelig børnebog på mystisk vis dukker op på hans værelse, og han spørger sin mor, om hun ønsker at dø.

Læs vores anmeldelse af The Babadook >

I Kill Giants (2017)

Premiere 1. december 2018
En ensom skoleelev bliver mobbet og ses mest af alt som en taber. Men hun bærer på en mørk hemmelighed – om natten besejrer hun kæmper i skoven.

Læs vores anmeldelse af I Kill Giants >

Dark Crimes (2016)

Premiere 1. december 2018
En betjent arbejder på en gammel mordsag, da han opdager, at en kendt forfatters seneste roman indeholder detaljer, der er uhyggeligt tæt på den sag, han efterforsker.

Læs vores engelske anmeldelse af Dark Crimes >

The Ring (2002)

Premiere 1. december 2018
Alle, der ser et djævelsk videobånd, dør syv dage senere. Fire teenagere dør på mystisk vis præcis en uge efter at have set båndet. En journalist finder og ser båndet.

Suspiria (1977)

Premiere 1. december 2018
En naiv amerikansk pige starter på en hæderkronet europæisk balletskole og finder ud af, at skolen har været mødested for hekse i mange år.

Læs vores anmeldelse af Suspiria (1977) 

Moon (2009)

Premiere 1. december 2018
Sam har tre års kontrakt med Lunar Industries og arbejder alene på en månebase sammen med en intelligent computer. Men Sam får en fornemmelse af, at han bliver iagttaget.

The Glass House (2001)

Premiere 1. december 2018
Efter forældrenes alt for tidlige død flytter børnene ind i et flot hus i Malibu hos deres nye værger, som har skumle motiver.

Primal Fear (1996)

Premiere 1. december 2018
Da en alterdreng indsmurt i blod ses løbe væk fra et mordsted, ser sagen oplagt ud – men hans advokat er opsat på at vinde sagen.

Paul (2011)

Premiere 7. december 2018
To sci-fi-nørder på en rejse ud for at opdage, hvad der gemmer sig i hjertet af Nevadas berygtede Area 51, møder et rumvæsen på flugt.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA: A MIDWINTER’S TALE

Premiere 14. december 2018
Mens Greendale gør sig klar til måneformørkelsen ved halloween, må Sabrina træffe en vigtig beslutning, og Harvey kommer med en uventet bekendtgørelse.

Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale er et specielt juleafsnit. Resten af sæson 2 kommer først den 5. april 2019.

Læs vores engelske anmeldelse af A Midwinter’s Tale >

The Innocent Man (Uskyldig dømt)

Premiere 14. december 2018
To mord, fire dømte og en by fyldt med hemmeligheder. Serien er baseret på John Grishams eneste bestseller om en virkelig forbrydelse, The Innocent Man. Sagen rystede den lille by Ada, Oklahoma i 1980’erne og bliver nu genåbnet med utrolige beviser, der får alle til at sætte spørgsmålstegn ved, om det var de rigtige mænd, der blev anklaget, eller om morderen stadig er på fri fod.

Læs vores engelske anmeldelse af The Innocent Man >

The Lazarus Effect (2015)

Premiere 15. december 2018
Et hold forskere udvikler et serum, som kan genoplive de døde, men de opdager snart, at medicinen også har frygtelige bivirkninger.

Læs vores anmeldelse af The Lazarus Effect >

BIRD BOX (2018)

Premiere 21. december 2018
Da en mystisk kraft decimerer verdens befolkning, kan kun én ting siges med sikkerhed: Hvis du ser den, tager du dit liv. Ansigt til ansigt med det ukendte finder Malorie kærlighed, håb og en ny begyndelse, inden det hele optrævles igen. Nu må hun flygte med sine to børn ned ad en farlig flod til det sidste sted, hun kan føle sig sikker. For at overleve må de gennemføre den farefulde rejse med bind for øjnene.

Læs vores anmeldelse af Bird Box >

Parfume – sæson 1

Premiere 21. december 2018
Da en kvinde bliver fundet myrdet og med sine duftkirtler skåret ud, efterforsker en betjent en gruppe venner, som gik på privatskole med hende.

Læs vores anmeldelse af Parfume >

Diablero – sæson 1

Premiere 21. december 2018
En ung præst får hjælp fra en dæmonjæger og en ekspert i det paranormale i sin søgen efter en kidnappet pige i Mexico Citys underverden.

Læs vores engelske anmeldelse af Diablero >

Gone Girl (Kvinden der forsvandt)

Premiere 21. december 2018
En ung præst får hjælp fra en dæmonjæger og en ekspert i det paranormale i sin søgen efter en kidnappet pige i Mexico Citys underverden.

Læs vores anmeldelse af Gone Girl >

DU (YOU) – Sæson 1

Premiere 26. december 2018

DU, en original serie fra Netflix, er den medrivende og hypnotiske historie om Joe Goldberg (Penn Badgley), en neurotisk, men intelligent New Yorker, der bruger moderne teknologi til at vinde Becks (Elizabeth Lail) hjerte, mens hendes bedste ven Peach (Shay Mitchell) bliver mere og mere mistænksom. Joe forvandler sig selv fra forfølger til kæreste, og der er ingen grænser for, hvad han vil gøre for at eliminere, alt hvad der står i vejen for ham – selv hvis det betyder mord.

Læs vores anmeldelse af DU (You) >

Black Mirror: Bandersnatch

Premiere 28. december 2018
I 1984 begynder en ung programmør at stille spørgsmålstegn ved virkeligheden, mens han arbejder med at gøre en omfattende fantasyroman til et computerspil, og inden længe står han over for en hjernevridende udfordring.

Læs vores anmeldelse af Black Mirror: Bandersnatch >

Mørket om Natten (When Angels Sleep)

Premiere 28. december 2018
Da en forretningsmand falder i søvn bag rattet og rammer en kvinde med sin bil, udløser hans kontakt med hendes skræmte ven en serie af dystre hændelser.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.