Mangler du nye gyserfilm på Netflix i juli 2021? Se her en liste over hvilke gyserfilm, thrillere, true crime og science fiction-film samt serier, der kommer på Netflix i løbet af juli 2021.

Listen over gyserfilm, thrillere, true crime & sci-fi film samt serier på Netflix i juli 2021 bliver løbende opdateret, efterhånden som titlerne frigives.

Netflix’ egne titler har altid premiere kl. 9 dansk tid, mens titler de køber fra andre ofte har premiere tidligere.

Det vides ikke, hvor længe titlerne bliver liggende, da Netflix køber rettigheder i en periode. Så sørg for at få set de titler, du gerne vil se.

Der kan ske ændringer i premieredatoerne for Netflix i juli 2021, og titlerne kan blive forsinket. Bogmærk eventuelt denne side og hold øje med ændringerne.

Death Wish – en mand ser rødt (2018)

Premiere på Netflix den 1. juli 2021 

Dr. Paul Kersey gennemfører sin egen form for voldelige selvtægt, efter at hans kone og datter er blevet brutalt overfaldet.

The Girl in the Spider’s Web (2018)

Premiere på Netflix den 1. juli 2021

Hun er hvervet til at genskabe et farligt program, men hackeren Lisbeth Salander finder sig selv i et net af svindel, hvis oprindelse ikke er så fjern endda.

Læs vores anmeldelse >

Fear Street: Del 1: 1994

Premiere på Netflix den 2. juli 2021

I kølvandet på en række brutale mord kæmper en teenager og hendes venner mod en ond kraft, der har plaget deres berygtede by i århundreder. Velkommen til Shadyside.

Læs vores anmeldelse af del 1 her >

Mortel: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 2. juli 2021

When Obé returns — in a startling new form — and begins to raise an army of followers at the school, Sofiane, Victor and Luisa race to stop a disaster.

The 8th Night (2021)

Premiere på Netflix den 2. juli 2021

Med en bedekrans i den ene hånd og en økse i den anden jagter en munk en årtusinder gammel ånd, der besætter mennesker og slipper helvede løs på Jorden.

Læs vores engelske anmeldelse her >

Major Grom: Plague Doctor (2021)

Premiere på Netflix den 7. juli 2021

Da en maskeret selvtægtsmands massakre skaber kaos i byen, er det op til den anarkistiske efterforsker og hans grønne partner at stoppe galskaben.

Læs vores MAJOR GROM anmeldelse (engelsk) >

The Mire: ’97 (Sæson 2)

Premiere på Netflix den 7. juli 2021

The flood of the century unearths another body in Gronty forest and with it comes corruption, scams from the ’90s and long-hidden secrets from WWII.

Læs vores THE MIRE sæson 2 anmeldelse (engelsk) >

Cannibal Apocalypse (1980)

Premiere på Netflix den 7. juli 2021

Da tre krigsveteraner vender tilbage til USA efter Vietnamkrigen, bringer de en virus med sig, som forvandler mennesker til kødhungrende kannibaler.

Resident Evil: Infinite Darkness – Sæson 1

Premiere på Netflix den 8. juli 2021

Flere år efter rædslerne i Raccoon City bliver Leon og Claire opslugt af en mørk konspiration, da et virusangreb hærger Det Hvide Hus.

Læs vores engelske anmeldelse >

Elize Matsunaga: Der var engang en forbrydelse / Once Upon a Crime

Premiere på Netflix den 8. juli 2021

Forbrydelsen rystede Brasilien. Elize Matsunaga skød og parterede sin rige mand. Denne dokumentarserie med det første interview med hende dykker dybt ned i sagen.

Læs vores anmeldelse (engelsk) >

Fear Street: Del 2: 1978

Premiere på Netflix den 9. juli 2021

I den forbandede landsby Shadyside terroriseres Camp Nightwing af en seriemorder, som vender en sjov sommer til en uhyggelig kamp for livet.

Læs vores anmeldelse af del 2 >

Biohackers: Sæson 2 (2021)

Premiere på Netflix den 9. juli 2021

Missing time and disturbing visions haunt Mia as she races to piece together the sudden changes in her life — and why she can’t remember any of them.

Hvordan jeg blev superhelt / How I Became a Superhero (2021)

Premiere på Netflix den 9. juli 2021

In a world where humans and superheroes coexist, a lone wolf cop teams up with a bright detective to dismantle a dark plot to extract superpowers.

Læs vores engelske anmeldelse >

The Water Man (2020)

Premiere på Netflix den 9. juli 2021

11-årige Gunner er desperat for at redde sin syge mor og løber væk hjemmefra for at finde en mytisk statue, som siges at kunne snyde døden.

Willy’s Wonderland (2021)

Premiere på Netflix den 12. juli 2021

Efter at være blevet narret til tjansen som opsynsmand i en djævelsk nedlagt forlystelsespark kæmper en ensom ulv for at overleve en sværm af dæmoniske, mekaniske dyr.

Læs vores WILLY’S WONDERLAND anmeldelse >

A Classic Horror Story (2021)

Premiere på Netflix den 14. juli 2021

I denne grusomme spændingsfilm strander nogle turister, som ikke kender hinanden, i en skov i Syditalien, og de kæmper desperat for at komme derfra med livet i behold.

Læs vores A CLASSIC HORROR STORY anmeldelse >

Gunpowder Milkshake (2021)

Premiere på Netflix den 14. juli 2021

En lejemorder afviger fra sin mission for at redde et barn og udløser en krig med et magtfuldt forbryderimperium – og genforener et bevæbnet søsterskab.

Læs vores GUNPOWDER MILKSHAKE anmeldelse >

Privat netværk: Hvem dræbte Manuel Buendía? / Private Network: Who Killed Manuel Buendía?

Premiere på Netflix den 14. juli 2021

En grundig undersøgelse af den anerkendte mexicanske journalist Manuel Buendías arbejde, mordet på ham og forbindelsen mellem politik og narkohandel.

Rust Creek (2018)

Premiere på Netflix den 14. juli 2021

Sawyer er en ambitiøs college-studerende, der er på vej til en jobsamtale, men hun kører forkert og farer vild. Den unge kvinde bliver her overfaldet og forfulgt af to hensynsløse lokale mænd og må flygte ud i skoven. Hun bliver nu tvunget ud i en ubehagelig alliance med Lowell, en gådefuld eneboer. Selvom hun ikke er sikker på, om hun kan stole på ham, må Sawyer tage chancen, hvis hun håber at komme væk fra Rust Creek i live.

Læs vores RUST CREEK anmeldelse >

Fear Street: Del 3: 1666

Premiere på Netflix den 16. juli 2021

Deena bliver kastet tilbage til 1666, hvor hun hører sandheden om Sarah Fier. Tilbage i 1994 kæmper vennerne for deres liv – og Shadysides fremtid.

Læs vores anmeldelse af Del 3 >

Deep (2021)

Premiere på Netflix den 16. juli 2021 (kun med engelsk kontoindstilling)

Four insomniac med school students are lured into a neuroscience experiment that spirals out of control — and must find a way out before it’s too late.

Læs vores engelske DEEP anmeldelse >

Van Helsing: Sæson 5

Premiere på Netflix den 16. juli 2021

Femte sæson af vampyrserien.

Child’s Play (2019)

Premiere på Netflix den 18. juli 2021

Da Karen køber den højteknologiske dukke Buddi til sin søn Andy i fødselsdagsgave tager hun samtidig ondskaben med ind i sit hjem. Nu må Andy gøre hvad han kan for at få de voksne til at lytte så de kan stoppe dukken før det er for sent.

Læs vores anmeldelse her >

Don’t Let Go (2019)

Premiere på Netflix den 20. juli 2021

Efter at kriminalbetjenten Jack Radcliffs familie er blevet ofre for et mystisk mord, modtager han et opsigtsvækkende telefonopkald fra sin døde niece – tilsyneladende fra fortiden. Nu må Jack skynde sig for at løse mysteriet og forhindre mordene, der allerede er sket.

Læs vores anmeldelse af DON’T LET GO >

Kingdom: Ashin of the North (2021)

Premiere på Netflix den 23. juli 2021

Tragedie, forræderi og et mystisk fund driver en kvindes hævntogt over hendes tabte stamme og familie i denne specialepisode af Kingdom.

Blood Red Sky (2021)

Premiere på Netflix den 23. juli 2021

Da en gruppe terrorister kaprer et fly på vej over Atlanten, må en kvinde med en mystisk sygdom afsløre en skræmmende hemmelighed for at beskytte sin søn.

Black Christmas (2020)

Premiere på Netflix den 27. juli 2021

På Hawthorne College nærmer juleferien sig. Men da Riley Stone og hendes Mu Kappa Epsilon-søstre gør sig klar til højtiden, begynder en stalker at dræbe medlemmerne af den kvindelige studenterforening. Efterhånden som antallet af ofre stiger, begynder kvinderne at tvivle på, om de kan stole på mænd. Uanset hvem morderen er, må han indse, at unge kvinder i dag ikke er indstillet på at blive nogens ofre.

Læs vores anmeldelse her >

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg