Et nyt år er netop startet, og det ser fantastisk ud i forhold til kommende nye gyserfilm. Vi har kigget på hvilke film, vi ser mest frem til i 2016.

Desværre er det dog ikke alle film, der får dansk biografpremiere. Og dem, der har fået datoer, ændres muligvis også, da der er en kedelig tendens til, at gyserfilm forsvinder løbende fra premierelisterne.

Læs også Nye gyserfilm i 2017 vi ser frem til

The Forest

Den unge kvinde, Sara, får en dag et opkald om, at hendes tvillingesøster er forsvundet i en skov i Japan. Sara tager straks til Japan for at finde hende. Hun finder en guide til at tage med hende i skoven, men hun overtræder alle varsler om ikke at gå udenfor stierne…
Dansk biografpremiere den 4. februar 2016
The Ring 3: Rings

Samara vender tilbage med et nyt hjemsøgt videobånd – 13 år efter The Ring og The Ring Two.
Dansk biografpremiere den 31. marts 2016
Rings

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist

Ed og Lorraine Warren tager til Enfield i England for at hjælpe en enlig mor og hendes fire børn.
Dansk biografpremiere den 9. juni 2016
The conjuring 2

The Purge 3

Plottet er endnu ukendt, men vi synes, at 2’eren var bedre end 1’eren, så vi afventer spændt, hvad de finder på i den 3. film…
Dansk biografpremiere den 30. juni 2016
The Purge

Lights Out

James Wan producerer spillefilmsversionen af kortfilmen af samme navn, der fik rigtig meget opmærksomhed, da den kom ud. Filmen handler om et overnaturlige væsen, der angriber en familie. Et af familiemedlemmerne prøver dog at beskytte familien mod væsenet, der kun kan ses, når lyset er slukket.
Dansk biografpremiere 21. juli 2016
Lights out

The Boy

En amerikansk barnepige er chokeret over, at hendes nye engelske families søn faktisk er en dukke i menneskestørrelse. Det viser sig, at de har ham i sorg over deres søns død 20 år tidligere. Hun kommer dog efterfølgende til at overtræde en række strenge regler, hvilket leder hende til at tro, at dukken faktisk er i live.
Afventer dansk biografpremiere (US premiere 22. januar 2016)

The Witch

Vi befinder os i New England i 1630. William og Katherine lever et dedikeret kristent liv med deres fem børn. Men da deres nyfødte søn forsvinder på mystisk vis, og deres afgrøder fejler, begynder familien at vende sig mod hinanden.
Afventer dansk biografpremiere (US premiere 26. februar 2016)

Leatherface

I denne prequel til Texas Chainsaw Massacre, bliver en ung sygeplejerske kidnappet af fire voldelige teenagere, der er undsluppet fra et sindssygehospital og tager hende med på en road trip til helvede. De bliver jagtet af en lige så vanvittig betjent, der er ude efter hævn. Én af disse teenagere ender med at opleve noget frygteligt, der former ham til at blive Leatherface.
Afventer dansk biografpremiere (US premiere i 2016)
leatherface

Finale

De to unge kvinder, Agnes og Belinda, arbejder på en tankstation nær grænsen til Tyskland. Byen ligger øde hen, fordi Danmark spiller en fodboldfinale på samme tidspunkt. Pigerne har intet tilfælles og vil egentlig bare have aftenen overstået. Men snart går det op for dem, at ingen kunder betyder ingen vidner, og at de står i en mildest talt urovækkende situation.
Afventer dansk biografpremiere
Finale - dansk gyserfilm

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg