Vi har tidligere fortalt, at ‘Piranha 3D’ fik grønt lys til en fortsættelse ret hurtigt, efter den kom ud. Nu er der kommet lidt mere info på banen.

Teamet bag ‘Feast’ – instruktøren John Gulager og manuskriptforfatterne Patrick Melton og Marcus Dunstan – skal lave fortsættelsen ‘Piranha 3DD’. Og ja – DD er en fin hentydning til BH-størrelsen… Så er linjen ligesom lagt.

Patrick Melton og Marcus Dunstan er ligeledes manuskriptforfatterne bag ‘Saw 3D’, så de har allerede erfaring med splat i 3D. Og i modsætning til den første ‘Piranha 3D’, så bliver 2’eren i RIGTIG 3D – ikke noget med konvertering efter optagelserne, hvilket trak ned i vores anmeldelse af ‘Piranha 3D’.

‘Piranha 3DD’ satser på at få premiere allerede til august 2011 i de amerikanske biografer.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg