Ifølge tv2.dk kommer den nye vampyrserie ‘The Vampire Diaries’ på TV3 i løbet af februar.

‘The Vampire Diaries’ handler om teenagepigen Elena (Nina Dobrev, DeGrassi: The Next Generation), der starter i Mystic Falls High School, efter hun har mistet begge sine forældre i en bilulykke. Her bliver hun venner med den flotte, men lidt mystiske Stefan (Paul Wesley, Army Wives).

Men pludselig dukker Stefans ældre bror, Damon (Ian Somerhalder, Lost), også op i byen. Og Elena ved slet ikke, at de to brødre er vampyrer og begge hungrer efter at smage hendes varme blod.

Serien har premiere på TV3 i uge 6 eller 7 – den endelige dato er stadig ikke helt på plads.

** OPDATERING **

Serien starter på TV3 den 11. februar kl. 21.00 med genudsendelse 14. februar kl. 12.05.

Forfatter

  • Nadja "HorrorDiva" Houmøller

    Jeg kan huske den første gyser, jeg så, da jeg var ca. 8-9 år. Det var nemlig 'Poltergeist', som min far havde optaget, og jeg efterfølgende sneg mig til at se, mens jeg var alene hjemme. Og det var på trods af, at min far udførligt havde lavet et grøn/gul/rød-system over hvilke film, jeg måtte se og ikke se... 'Poltergeist' var selvfølgelig en af de røde. Siden da har jeg haft en massiv interesse i at se gyserfilm, og jeg har altid fulgt med i hvilke kommende gysere, der var undervejs. Jeg foretrækker uden tvivl de lidt nyere gyserfilm. Et udpluk af mine favoritfilm: El orfanato, [REC], The Others, 28 Days Later, Eden Lake, The Descent, Se7en, Drag Me to Hell, The Mist, Haute Tension, Martyrs, The Strangers, The Cabin in the Woods. Udover min store interesse for horror-genren, har jeg også studeret 'Art of Film' på Berkeley, Californien, USA.

    Vis alle indlæg